Edustusjoukkueen pelaajauutisia 14.2
Julkaistu: 14.02.2017 00.00

Edustusjoukkueen pelaajauutisia 14.2

Nyt voidaan ylpeänä esittää varsinainen siirtopommi kun Sinisten edustusjoukkueeseen siirtyy ensi kaudeksi todellinen tekijämies.

Sopimuksen joukkueeseen tehnyt Remi Defays on pelaaja joka mahtuisi melkein jokaiseen suomalaiseen joukkueeseen.

Madagaskarilais syntyinen ja sittemmin Belgialaistunut hyökkääjä on pelannut Belgian sarjoissa Standard Liegessä ja Belgian U17 ja U19 maajoukkueissa todellisten supertähtien kanssa. Pelikavereihin lukeutuvat muun muassa Hazard, Benteke, Mangala, Witsel ja Fellaini jotka ovat matkanneet euroopan huippujoukkueisiin.

Suomessa mies on edustanut MPS;ää ja Grania viime vuodet. Polvivaivat ovat kuitenkin haitanneet ja kiireisen työnsä vuoksi on Remi etsinyt itselleen uutta seuraa. Siirtyminen EBKhon oli helppo sillä Remillä on joukkueessa useita kavereita ja sosiaalinen mies puhuu hyvää suomea.

Tämän tason pelimiehiä ei tosiaan vapailla markkinoilla juuri ole ja Remi vakuuttikin heti ensimmäisissä harjoituksissa näyttämällä että tässä on todellinen ammattijalkapalloilija joka tekee asiat täysillä.

Remi on hyökkääjä joka voi pelata myös 10-paikalla tai laidoissa. Nopea ja sähäkkä pomppukone osallistuu peliin vahvasti ja ohjaa ja tukee pelikavereitaan.

On helppo sanoa että sinisten hyökkäyspeli vaikuttaa Remin siirron jälkeen todella vahvalta ja vastustajilla tulee tämän kaverin kanssa vielä todella tukalia iltoja. Maaleja luvassa, sen voimme taata!

Tervetuloa espoon vanhinpiin siniseen, Remi Defays!

Seuran uusimmat

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo