Julkaistu: 18.02.2017 00.00

EBK:n oma kioski!

Tervehdys kaikille!

Osa Teistä saattaakin jo olla kuullut että Keski-Espoon kentällä sijaitseva kioski on siirtynyt takaisin yrittäjältä EBK;n haltuun. Kioskia on nyt pyöritetty aluksi hallituksen, P04:sen sekä miesten edustuksen toimesta.

Kioskiin on hankittu muun muassa kortinlukija ja kassajärjestelmä mikä helpottaa toimintaa.

Espoon kaupunki on luovuttanut kioskitilan hallinnan EBKlle ja onkin ensiarvoisen tärkeää että me kaikki yhdessä saamme sen toimimaan. Kioskin hyvä toimivuus antaa seurallemme näkyvyyttä ja ennen kaikkea tekee koko urheilupuistosta viihtyisämmän niin seuramme jäsenille kuin vierailijoille ja ulkoilijoillekin. Toimiva kioski antaa myös vahvan kuvan seuramme toiminnasta.

Olemmekin päättäneet että kiskan pyöritys annetaan joukkueiden hoidettavaksi, mikä antaa meille runsaasti mahdollisuuksia; Voimme omissa tapahtumissamme käyttää kiskapalveluita järjestävän joukkueen hyväksi ja joukkueina siis järjestää lisämyyntiä kuten vapaasti tahdomme. Tämä auttaa varainhankinnassa varsinkin turnauksissa, peleissä ja tapahtumissa. Olemme asiasta saaneet runsaasti toivomuksia ja palautetta joten nyt meillä on mahdollisuus saada toiminta sille tasolle että kaikki joukkueemme hyötyvät asiasta.

Kioskin pyöritys tulee lähtökohtaisesti tapahtumaan siten että jaamme viikon vuorot joukkueillemme niin että pääsääntöisesti yhdellä joukkueella on vuodessa kaksi viikon vastuuvuoroa; talvi -ja kesävuoro. Tapahtumista ja muista voidaan erikseen sopia tai joukkueet voivat vaihtaa vuorojaa keskenään sopien mikäli katsovat tarpeelliseksi. Hallitus laatii vuorolistan josta lähtökohtaisesti pidetään kiinni. Kioskin aukioloajat ovat arkisin 17:00-20:30 ja viikonloppuisin 10:00-18:00. Kioskilla pitää olla vähintään yksi aikuinen 16+/per vuoro. Täten tuntirasite per joukkue ei ole liian korkea.

Kioskin tuotto menee seuralle ja joukkueita hyvitetään tästä ilmaisin kenttävuoroin; 3 ilmaista tekonurmivuoroa/kioskiviikko. Tapahtumissa/peleissä järjestettävä lisämyynti aina joukkueen hyväksi. Paikalle järjestetään myyntipöytää jonka voi pitää kioskin läheisyydessä. Sillä erotuksella että kioskilla tapahtuva korttimyynti menee aina laskutusteknisistä syistä seuralle. Kioskin myynnistä seuralle tuleva osuus vähentää hinnankorotuspaineita kiinteisiin pelaajamaksuihin joten kyseessä on ehdoton winwin-tilanne meille kaikille.

Asiasta laaditaan ohjeistus joka jaetaan kaikille joukkueille. Paikalle laaditaan myös puhelinnumerolista kiireellisiä tapauksia varten ja varamieslista mikäli sellaiselle tarvetta tulee.

Toivomme kaikilta asiassa ME-henkeä, nyt meillä on mahdollisuus ja välineet tehdä Keski-Espoon urheilupuistosta EBK;n näköinen ja parantaa samalla joukkueiden varainhankintaa!

HUOM!! Tämä koskee kaikkia vanhempia sekä toimihenkilöitä!

Seuran uusimmat

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo