Cup huumaa
Julkaistu: 08.04.2017 00.00

Cup huumaa

Cup pelejä pelataan jatkossakin; sen takaa vierasvoitto Sibbo Vargarnasta. EBK hoisi voiton kotiin äärimmäisen jännittävien vaiheiden jälkeen pilkuilta varsinaisen peliajan päättyessä 1-1.

Lukuisat viime hetken poissaolot haittasivat valmistautumista sillä itse pelipäivänä 5 miestä lakosi riveistä ja otteluun lähdettiinkin yhdellä vaihtomiehellä. Toiselle puoliajalla saatiin vahvistusta Remi Defaysin saapuessa erän alkuun.

Itse ottelu oli varsin vauhdikas ja molemmat joukkueet loivat tilanteita, vaikkakin pelitapahtumia kentällä hallitsi tiiviisti pelannut EBK. Ensimmäisen puoliajan ainoan tinttasi maalivahdin kiertänyt häikäisevä ja luova Tuomas Koski.

Toisellakin puoliajalla ratissa istui vierasjoukkue vaikka Sipoo iskikin tasoitusmaalin hienosta keskityksestä.

Varsinaisen peliajan päätteeksi mentiin pilkuilla ja viiden laukaisijan jälkeen tilanne oli vielä tasan 4-4 Kosken, kapteeni Palosen ja Kortelaisen pilkkumaaleilla.

Kuudensista laukojista pallon maaliin tinttasi hyvin topparina Kipin kanssa pelannut Ode Martikainen ja tasoittavan pilkun hienosti torjunut Eemeli Ahvenniemi mahdollisti voitonjuhlat.

mv. Ahvenniemi.

Päivän kruunasi turnaushopea Keski-Espoossa. Varsin ohuella nipulla pelannut joukkue koostui cupissa pelioikeudettomista pelaajista sekä hienosti pelanneista viidestä B-juniorista, joista on lupa odottaa mitat täyttäviä jalkapalloilijoita tulevaisuudessa.