EBK Futsal Naiset, Naisten Futsal-Liiga

EBK - GFT

Espoo, Opinmäen liikuntahalli

​Espoon paikalliskamppailusta yhden maalin tappio

EBK ja Golden Futsal Team (GFT) kamppailivat pisteistä tiistai-iltana Opinmäessä. Tasaisen kamppailun jälkeen vierasjoukkue GFT onnistui saamaan pallon verkkoon vapaapotkusta noin 4 minuuttia ennen toisen jakson loppua ja voitti ottelun lukemin 0-1.

Kotijoukkueen kokoonpanossa nähtiin pitkästä aikaa mukana polvivammasta kuntoutunut Hanna Harju ja vastustajajoukkueen kokoonpanossa mukana oli viime kauden jälkeen EBK:sta siirtynyt Linda Lauri.

Ensimmäinen puoliaika lähti käyntiin vauhdikkaasti ja EBK keskittyi lähinnä puolustamiseen pelin ensimmäisen neljänneksen aikana. Puoliajan loppupuolella EBK pääsi paremmin mukaan peliin ja onnistui rakentamaan peliä ja luomaan maalipaikkoja. Tauolle mentiin kuitenkin tasaisessa maalittomassa tilanteessa.

Toisella puoliajalla nähtiin tilanteita molemmissa päädyissä ja rikkeitä vihellettiin molemmille joukkueille. EBK:n virheet täyttyivät kun ottelua oli jäljellä vajaat 5 minuuttia. Oosa Fjäder onnistui potkaista pallon noin seitsemästä metristä verkkoon ajassa 35:46. Ottelussa nähtiin noin minuttia myöhemmin Fjäderin kymmenen metrin laukaisuyritys EBK:n kuudennen rikkeen seurauksen, jonka EBK:n maalivahti Tytti Hurmekoski onnistui kuitenkin torjumaan. Reikäpaitapelaaminen oli tuottaa tulosta viimeisen peliminuutin aikana, mutta viimeistelyiden laatuun jäi tällä kertaa parannettavaa.

Ottelun parhaiksi pelaajiksi valittiin kotijoukkueesta Amanda Pitkänen ja vierasjoukkueesta Hanna Posa. Lokiksi valittiin Elina Raekallio, joka vakuutti omalla varmalla suorittamisellaan.

EBK kiittää otteluisäntää Konerinki Oy:tä.

Sarjataulukossa EBK säilytti 6. sijan ja ensi viikon lauantaina lähdetään hakemaan pisteitä Tampereelta, kun vastaan asettuu Kauppi Sports Centerissä Ilves FS klo 17.