0-3 tappio kotona Helsingin IFK:lle
Julkaistu: 27.11.2022 20.55

EBK-Helsingin IFK 0-3 (0-1)

Kauden toinen arkipeli pelattiin torstai-iltana ja vastaan asettui pääkaupunkiseudun paikallisvastustaja Helsingin IFK. Peliin lähdettiin hyvällä asenteella ja tavoitteena oli parantaa tekemistä selvästi verraten kauden alussa pelattuihin treenipeleihin heitä vastaan. Valmennus ohjeisti keskittymään tiiviiseen yhteispeliin ja malttiin, jota toteutettiin melko hyvin läpi pelin. Vierasjoukkueen Halonen teki ensimmäisen puoliajan ainoan maalin ajassa 8:52. Kotijoukkuekin sai ensimmäisellä puoliajalla muutamia hyviä maalipaikkoja luotua sekä yhden Vikstedt-Keltasen läpiajon, mutta torjuntavastuussa ollut Mikkola oli vierasjoukkueen viimeisenä lukkona, eikä palloa saatu verkon perukoille. Ensimmäisen puoliajan edetessä EBK otti myös kolmannen kentällisen kiertoon mukaan varautuen samalla jo kahden päivän päästä pelattavaan seuraavaan peliin, jotta jalkoja riittäisi myös siellä.

Toiselle puoliajalle ei tehty mitään merkittäviä pelillisiä muutoksia vaan jatkettiin ensimmäisellä puoliajalla toteutettua suunnitelmaa. Toista puoliskoa ehdittiin pelaamaan vain 1:10, kun EBK pääsi maalin teon makuun – harmittavasti vain omaan päätyyn Mellerin toimittaessa palloa maalille. Peltola torjui vedon, mutta epäonnisesti torjunta kimposi puolustuksesta maaliin. Kotijoukkue otti jo viidennen minuutin kohdalla pallonhallintatilanteissa reikäpaidan mukaan tavoitteena kaventaa tulostaululla ollutta 0–2 tilannetta, kuitenkin tuloksetta. Puolestaan vierasjoukkue onnistui kuittaamaan ajassa 29:45 Laineen toimesta 0–3 tilanteen, joka jäikin pelin lopputulokseksi.

Huima parannus yhteiseen tekemiseen ja tulokseen verraten ennen kautta pelattuihin treenipeleihin ei kuitenkaan riittänyt pisteille.

Kuva: Jani Virolainen (Facebook @FutsalkuvaaJani, instagram @kolimbi)