Mäntsälä kaatui odotetusti
Julkaistu: 14.08.2017 00.00

Kuten ennakkoon arveltiinkin, kaatui Mäntsälän Urheilijat perjantaina kotiottelussa lukemin 5-0.

Otteluun lähdettiin hieman hankalasta asetelmasta, sillä maalivahdit olivat pois eri syistä ja Ahvenniemi saapui otteluun myöhässä armeijakiireiden takia. Maalilla debytoi siis ensimmäiset 40minuuttia joukkueenjohtaja Vainio, jolle ei onneksi hirvittävästi hommia tullut. Vähät kopit kuitenkin tarttuivat hanskaan eikä takaiskuja tullut.. Emppu saatiin onneksi paikalle ja kentälle ensimmäisen puoliskon lopussa. Tuuraaja poistui kentältä raikuvien aplodien saattelemana tilanteessa 0-0.

Ensi jakson lopussa iski avausmaalin huikea Kapteeni Palonen, joka iski Ruigendijkin vapaapotkun putken kautta maaliin. Thor iski myös mielettömän volleyn ensi jaksolla 32metristä mutta maalivahti torjui hienosti. Iso ja paha Ossi Martikainen lisäsi johdon 2-0 Palosen vapaapotkun jälkitilanteesta.

Toisella jaksolla peli oli nopeasti selvä sillä käsittämättömän kova Jani Kortelainen iski taas hattutempun vastustajan verkkoon. Ensin Ruigendijkin esityöstä jalalla, sitten taas Liuhiksen syötöstä päällään ja Hellströmin syötöstä vasemman jalan pommilla. On kyllä uskomattoman kova heppu jolta ei juuri heikkouksia löydy ja joukkueelle todellinen kultakimpale. Jani johtaa myös joukkueen maalipörssiä 14 osumallaan vaikka ei kaikkiin peleihin ole päässyt...Mukavaa oli myös Ruigendijkin näkyminen kentällä, mies on ollut työkiireiden vuoksi poissa jonkun aikaa, mutta nyt nähtiin alkukauden kolmikko Palonen-Kortelainen-Ruigendijk taas yhdessä. Roba sai kuitenkin tossua päähänsä ja poistui naama mustana kesken toisen puoliajan. Onneksi selvittiin pahemmilta vammoilta, ja mies on kunnossa.

Taisto on tiukka eikä pistemenetyksistä saa tulla. Ensi perjantain kotipelissä kohdataan Porvoon Akilles.

Avausmaalin arvasi lähimmäksi(37min) Matti Sten, jolle luovutettiinuikea tavarapalkinto. Myös ensiviikon kotipelissä arvotaan vastaava, tai vieläkin parempi, palkinto.