Myös Akilles kaatui kotikentällä
Julkaistu: 14.08.2017 00.00

Myös Akilles kaatui kotikentällä

Raportti perjantain pelistä tulee hieman myöhässä, sillä koko mediatiimin Facebook-tiedotuksesta vastaava työryhmä vietti virkistyspäiviä.

Uutiset ovat kuitenkin hyviä, sillä kotijoukkue voitti odotetusti vierailija Akilleksen lukemin 3-0

On pakko sanoa että häntäpäässä keikkuva Akilles jätti itsestään kauden ensimmäisessä pelissä varsin laimean, ja jopa haluttoman ja asenteeltaan huonon kuvan, eikä sillä tuntunut olevan edes kiinnostusta pelata voitosta. Eilen vastassa oli kuitenkin ihan eritason nippu, ja kentälle juoksi ilmeeltään ihan erilainen joukkio, joka antoi hyvän vastuksen ja taisteli hyvällä asenteella loppuun asti. Onnittelut siitä; tällä meiningillä se saa varmasti pisteitä loppukaudella.

Voittajasta ei kuitenkaan ollut epäselvyyttä ja EBK hallitsi pelitapahtumia, esittäen välillä jopa nautittavan hienoja komboja, joissa pallo liikkuu erinomaisesti.

Tutut miehet vastasivat maalinteosta, sillä ensimmäisen iski Ruigendijk, Istrefin loistavan passin haistanut Roba viimeisteli kliinisesti boksista hienolla laukauksella.

Kapteeni Palonen ampui pallon vapaapotkusta tarkasti alapesään, ja toisella jaksolla maaliahmatti Kortelainen otti Kotilaisen syötön boksissa kiinni ja laittoi pallon maaliin.

Tosiasia on se että tämä erinomainen trio on tehnyt joukkueen 43 tehdystä maalista yhteensä 25, vaikka Roba ja Jani ovatkin olleet paljon peleistä pois. Tätä taustaa vasten varsin uskomaton suoritus, ja kolmikko on varmasti ansainnut kaikki mahdolliset ylisanat.

Ensi perjantaina vieraspeli Nastolassa, josta olisi äärimmäisen maukasta hakea pisteet.

EBK - Akilles 3-0

1-0 Ruigendijk (Istrefi)
2-0 Palonen

3-0 Kortelainen (Kotilainen)

Mv. Meriluoto

Seuran uusimmat

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo