U21 Futsal kausiennakko
Julkaistu: 22.11.2016 00.00

U21 Futsal kausiennakko

Kuvassa yllä Takarivi vasemmalta: Aimo (Mv-valkku), Mustaf, Zäki, Lege, Ana, Rane, Mahdi, Zani, Jyri (Manager) ja Abbe.
Eturivi vasemmalta: Abdu, Emppu, Mertsa, Adu, Besi ja Marjo (JoJo).
Kuvasta puuttuu: Litti, Sakke, Inno, Henkka, Ege (valkku)

EBK FS kausi 2016-17

Edellinen kausi päättyi molemmissa sarjoissa pettymyksiin, kun nousua Kakkoseen tai SM-mitalia ei tullut, toisaalta Kolmosen sarjapaikka varmistui jo hyvissä ajoin ja U21 lopputurnauspaikka saavutettiin myös. Tällä kaudella vähintään toinen näistä edellä mainituista tulee täyttymään, sellainen on ollut meno ja meininki pre-seasonilla.

Joukkueesta lähti pari pelaajaa muualle, mutta uusia on tullut tilalle. Eikä taso ole laskenut, päinvastoin.

EBK U21 osallistuu 15.-16.10.2016 Myllypuron perinteiseen futsal cupiin, josta haetaan hyviä pelejä alle ennen kauden alkamista 29.10, jolloin Kolmonen starttaa. U21 Liiga alkaa vasta 4.12. kotiturnauksellamme Opinmäessä. Sinne etenkin halutaan saada katsomot täyteen Sinistä ja Valkoista, pistäkää päivä punaisella allakkaanne!

U21 Liiga jatkuu aina helmikuun puoliväliin, jolloin on mahdollinen lopputurnaus, kun taas Kolmosen viimeinen peli on niinkin myöhään kuin 2.4.2017.

Alla käydään kaikki pelaajat läpi pienillä infopaketeilla, jotta fanit löytävät omat suosikkinsa ja vastustajat painajaisensa jo ennen kauden alkua!

Maalivahdit

#88 Pyry "Mertsa" Meriluoto (äijä)

Oppi viime kauden edetessä pitämään jalkansa kiinni, joka tarkoittaa että tässä on nyt kyseessä todella luotettava maalivahti. Peittää hyvin ja pienentää laukaisukulmat minimiin.

#77 Eemeli "Emppu" Ahvenniemi

Joukkueen nuori maalivahti, joka on pelannut jo kaksi kautta U21 joukkueessa saaden paljon kokemusta ja kehittynyt nimenomaan futsal maalivahtina.

#12 Nevzat & Besart Mustafa

Mustafan maalivahtiveljekset ovat läpäisseet arvostetun Suvelan Futsal-maalivahti kurssin kiitettävillä arvosanoilla. Molempien päättötodituksessa on erityismaininta vaativan, nk. Kissa-tyylin hallitsemisesta. Isoveli Nevzat pelaa myös Viitosta EBK/Suvela -nimisessä, kovan potentiaalin omaavassa porukassa. Besart taas pääsee pelaamaan U19-sarjaakin.

Kenttäpelaajat

#16 Mahdi "Mahadi" Jaqubi

Joukkueen kuopus. Opetellut isoveljeltään Innolta samanlaisen pelityylin. Puolustuksessa viimeiseen asti pelaava varma syöttelijä.

#4 Inno "Innokas" Ilonen

Todennäköisesti sarjojen paras riistäjä. Terrieri-tyylin omaava puolustuspään uhrautuja. Korjaa muiden virheitä isolla prosentilla. Potentiaalia olla molempien sarjojen paras puolustava puolustaja. On syksyllä -16 valtion palveluksessa.

#14 Zakariya "Sakke" Mohamud (äijä)

Hieman erilainen heimonsa edustaja. Pystyy haastamaan, mutta on myös hyvä estämään vastustajien aikeita, lukee hyvin peliä.

#19 Henry "Henkka" Kolkkanen (äijä)

Erittäin fyysinen puolustaja, jonka kanssa on turha ruveta painimaan. Tulee lujaa tilanteisiin, voittaa pallot omille ja jatkaa eteenpäin.

#17 Zanjar "Zani" Abubakir

Kurdistanin lahja EBK futsalille. Taitava pallonkäsittelijä ja hyvä ihminen. Pystyy oveliin rakaisuihin. Voi yllättää jälleen pistepörssissä.

#13 Mustaf "Mustafe" Aden

Espanjassakin leireillyt Lepuskin oma poika, joka pelaa puolustuksen nousevassa roolissa. Osaa pelata myös fyysisesti.

#5 Antti "Ana" Korhonen

Ihan kelpo vasurilla varustettu puolustaja, ehkä jopa parempi jalka kuin allekirjoitttaneella? Tunnetaan myös nimellä AK7. Tekee nousuja ja tehoja. Molempia runsaasti, joista osoituksena mm. Kolmosen pistepörssin voitto. Puolustuspeliä ei tarvitse kommentoida.

#11 Qorane "Rane" Mohamed

Yksi joukkueen henkisistä johtajista. Loistava, ja varma, peruspelaaja keskiakselille. Vastustajien kannattaa pelätä miehen hurjaa vasuria. Tärkeä rooli joukkueen sisällä. Voi myös toimia tulkkina tiettyjä vastustajia vastaan.

#18 Abdulkadir "Abdu" Wehliye

Teknisesti vahva, keskikentältä tukee etenkin hyökkäyspäätä. On myös kehittynyt tunnolliseksi joukkuepelaajaksi. Kysymysmerkkeinä kunto ja tatsi.

#7 Pyry "Litti" Korhonen (äijä)

Johtaja isolla J:llä. Pelaa oikeastaan mitä tahansa paikkaa tsempaten itseään ja joukkukavereitaan parempiin suorituksiin. Tärkeä hahmo etenkin vaikeina aikoina... jos semmoisia joukkueelle eteen tulee?

#8 Alberon "Abbe" Zeneli

Viime kauden röda kuningas. Toivottavasti keskittyy tulevalla kaudella vain pelaamiseen... Ja se pelaaminen todellakin on kunnossa, veto ja pallonkäsittely todella kovalla tasolla näinkin nuorella kaverilla. On myös fyysinen vaikka ei heti uskoisi. Jos unohtaa hölmöilyt, saattaa yltää todella koviin tehoihin.

#6 Bazen "Nani" Mamo

Nopea hyökkääjä, tai sitten inhottavan hyvä puolustaja. Vaikea pideltävä, etenkin sääntöjen rajoissa. Joskus ongelma kentän pituuden kanssa. Toisaalta hyvä maalintekotaito korvaa sen.

#10 Jonas "Zäki" Zaknoun

Valkoisena Neymarina myös tunnettu taiteilija Marrakechin kaduilta. Yksi sarjojen kovimpia 1v1 pelaajia. Viihtyy etenkin kymmpipaikalla. Pistepörssissä korkella. Viime kaudella yllätti omistautumisella joukkueelle puolustuspäässä.

#9 Leo "Leio" Rautiainen

Jopa A-maajoukkueen portteja kolkutellut fyysinen ja ulottuva target. Sitten "vaihtui" seura, mutta sillähän ei tietenkän ole merkitystä siihen onko maajoukkueessa. Yksi pistetörssin voittajasuosikeista, jolla volley lähtee hanakasti molemmilla jaloilla.

#15 Abdinasir "Lupe" Hassan

Hyvän oikean jalan tykin omaava kärki, jolla on potentiaalia koviinkin tehoihin, kunhan vain kaveria nappaa. Mahdollinen kauden yllättäjä?

#20 Abdallah "Adu" Jelem

Joukkueen entinen superstara on tullut takaisin, kaveri piileskeli useamman vuoden. Jos vanha tatsi ja hymy löytyy voi olla Yksi Suurista. Allekirjoittanut odottaa mieheltä vanhoja uskomattomia tekoja, kunhan vain jaksaa tehdä duunia sen eteen. May the force be with you Freddy!

Seuran uusimmat

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo