EBK T06-07 etsii lisää 2006 ja 2007 syntyneitä tyttöjä harrastamaan jalkapalloa hyvässä seurassa.
Julkaistu: 19.10.2017 00.00

EBK T06-07 etsii lisää 2006 ja 2007 syntyneitä tyttöjä harrastamaan jalkapalloa hyvässä seurassa.

Joukkueemme tarjoaa erinomaista valmennusta sekä harjoituksia ja pelejä kaikentasoisille jalkapallosta ja futsalista kiinnostuneille tytöille. Talvikaudella on jalkapalloharjoituksia lämpimissä olosuhteissa EBK-Honka areenalla ja futsalharjoituksia lähikoulujen liikuntasaleissa. Lisäksi joukkueelle järjestetään asiantuntevaa mentaalivalmennusta joka viikko. Kesällä harjoittelemme hyvissä olosuhteissa Keski-Espoon urheilupuiston tekonurmilla.

Joukkueessa on hyvä joukkuehenki. Kiusaamista ei suvaita eikä sitä myöskään ole ollut. Kaikki uudet tulokkaat otetaan hyvin vastaan, kuten myös uusien pelaajien vanhemmat. Joukkueessa on hyvä määrä vanhempia aktiivisesti tukemassa harrastusta ja kannustamassa kentän laidalla, EBK T06-07 on “meidän joukkue”.

Talven aikana joukkueella on paljon harjoituksia ja pelejä, tällä hetkellä pelkästään harjoitustapahtumia on viikossa kuusi. Tarkoitus ei ole osallistua kaikkiin tapahtumiin, vaan valita itselle sopivat harjoitusajat ja harjoitusmäärät. Useimmilla pelaajistamme on muitakin harrastuksia, joita emme rajoita, vaan kannustamme harrastamaan monipuolisesti.

Futsalvalmennusta tulevana talvena on kaksi kertaa viikossa. Toisen harjoituksen vetää kokonaan oma valmennustiimi ja toisessa on apuna ulkopuolinen futsaliin perehtynyt valmentaja, joka on valmentanut aiemmin mm. GFT:ssä. Futsalsarjoihin osallistutaan kolmella joukkueella.

Menestystä joukkueelle on tullut T06 ja T07 sarjoissa sekä kilpa- että haastetasolla. T07 kilparyhmän kesän 2017 ainoa tappio turnauksissa ja piirisarjoissa (taso 1) tuli Stadi Cupin loppuottelussa. Uusia haasteita haetaankin T07 kilparyhmälle talvella FC Espoon Talvisarjan poikien haastetasolta. T06 pelasi tappioitta syksyn piirisarjan (taso 2) ja menestyi hienosti myös turnauksissa.

Pelaajat on jaettu peliryhmiin iän, tason ja innostuksen mukaan. Pelaajille pyritään löytämään kunkin tasolle sopivia pelitapahtumia, ja tasosta riippumatta pelitapahtumiin otetaan aina kun mahdollista mukaan pelaajia useammasta peliryhmästä. Harjoituksia on yhdessä ja ryhmittäin, joukkue on yhtenäinen ja kaikki ovat kavereita keskenään.

Joukkueen hyvästä hengestä kertoo sekin, että hyvin vähän pelaajia on lopettanut harrastuksen tai vaihtanut seuraa. Seurana EBK ei ole minkään suuremman seuran kasvattajaseura, joten EBK T06-07 joukkue ei yhtäkkiä vain lakkaa olemasta kun “parhaat pelaajat” viedään joukkueesta.

Tervetuloa mukaan! Ensimmäisen kuukauden voi kokeilla ilmaiseksi.

Seuran uusimmat

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo