EBK hakee junioripäällikköä ja valmennuspäällikköä leikkimaailmaikäisille
Julkaistu: 20.11.2019 00.00

EBK hakee junioripäällikköä ja valmennuspäällikköä leikkimaailmaikäisille

Haemme junioripäällikköä vastaamaan seuran yhteistyöstä Keski-Espoon alueen koulujen ja päiväkotien kanssa, seuran jalkapallokoulutoiminnan organisoimisesta ja kehittämisestä, nuorimpien ikäluokkajoukkueiden toiminnan aloittamisesta sekä seuran leiritoiminnan organisoimisesta ja kehittämisestä.

Junioripäällikön roolissa menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, organisointikykyä, hyviä ihmissuhdetaitoja sekä halua ja kykyä ohjata 5-8 vuotiaita lapsia. Jalkapallon lajiosaaminen ja valmennuskokemus ja -koulutus lasketaan hakijalle eduksi.

Haemme myös valmennuspäällikköä vastaamaan leikkimaailman ikäluokkien joukkueittemme toiminnan ohjaamisesta ja kehittämisestä. Leikkimaailman valmennuspäällikkö vastaa myös yhdessä kaverimaailman valmennuspäällikön kanssa seuran taitoharjoittelusta.

Leikkimaailman valmennuspäällikön roolissa menestyminen edellyttää vankkaa jalkapallon lajiosaamista, valmennuskokemusta, halua ja kykyä ohjata 7-11 vuotiaita lapsia, oma-aloitteisuutta sekä hyviä ihmissuhdetaitoja.

Haemme tehtäviin joko kahta osa-aikaista työntekijää tai yhtä kokopäiväistä työntekijää. Työsuhteet ovat vakinaisia.

Miten tästä eteenpäin?

Mikäli tehtävät kiinnostavat, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 30.11.2019 mennessä toiminnanjohtaja Juha Saarelle sähköpostilla (toiminnanjohtaja@ebk.fi). Laita viestin otsikkokenttään merkintä tehtävästä, josta olet kiinnostunut ”junioripäällikkö” tai ”valmennuspäällikkö”.

Seuran uusimmat

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo