EBK Pantterit T06-07 Kaarina turnauksen voittoon!
Julkaistu: 11.06.2017 00.00

EBK Pantterit T06-07 Kaarina turnauksen voittoon!

EBK T06-07 Pantterit voitti viikonloppuna Kaarina turnauksen. Lauantaina alkulohkossa kaatui FC Vapsi T06-07 lukemin 9-1, FC Halikko 3-0 ja TPS 6-0. Joukkueet olivat entuudestaan tuntemattomia, yllätyksenä tuli lähinnä vanhahtava "pitkä ja perään" -pelityyli. EBK sai rauhassa rakentaa hyökkäyksiä.

Sunnuntaina kolmen lohkon voittajat pelasivat yksinkertaisen sarjan. Ensimmäinen peli hyvin pelannutta PIF -06/07 vastaan päättyi 4-1 voittoon. Pelin hallinta oli Panttereilla ja vastustaja pidettiin pois maalipaikoilta, PIF:n ainokainen tuli kulmatilanteesta jossa pelaaja oli unohtunut täysin vapaaksi. EBK hyökkäsi monipuolisesti laitojen kautta ja pystysyötöin. Päivän toinen vastus TuWe oli taitava ja todella isokokoinen joukkue. Yli-ikäisiä peluuttanut TuWe voitti käytännössä kaikki irtopallot ja kaksintaistelutilanteet, mutta Pantterit sai ohjattua pelin kulmiin ja vaikka peli pyörikin omassa päässä niin ainoan todellisen maalitilanteen TuWe sai ja käytti kun kaukolaukausta ei saatu ajoissa peitettyä. Hetkeä myöhemmin EBK teki tasoituksen, turnauksen ainoan maalin TuWen verkkoon, ja peli päättyi 1-1.

Tytöt juhlistivat turnauksen päättymistä tyhjentämällä juomapullot valmentajan niskaan. Päivä oli lämmin ja aurinkoinen, juomat kylmiä ja kaikilla oli hauskaa. Turnausvoitto varmistui maalierolla vasta kotona Espoossa kun TuWe voitti PIF:n vain 1-0.

Seuran uusimmat

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo