EBK Fs, Miesten Futsal-Ykkönen

EBK FS - Zenith  1 - 1

Opinmäen liikuntahalli

Espoo ja Stadi jakoivat pisteet

Futsal-Ykkösen pääkaupunkiseudun edustajat tarjosivat paikalle saapuneelle ja striimiltä ottelua seuranneelle futsal-kansalle jännitystä "koko rahan" edestä, vaikkei EBK:n kotipeleihin liput maksakaan ja huippu-futsalista pääsee nauttimaan ilmaiseksi. Kahvi oli kuumaa ja pulla hyvää, joten ottelutapahtuma oli kokonaisuudessaan onnistunut. Kaiken kruunasi espoolaisten sydämet valloittanut EBK/FS:n tunnusbiisi "Ghetosta liigaan", joka raikasi jälleen komeasti joukkueiden marssiessa kentälle ja viimeistään tässä vaiheessa espoolaisryhmä oli täysin valmis kaatamaan itä-hesan vierailijat.

Ensimmäisellä jaksolla tilastomerkinnät olivat pelkästään virheitä ja keltaisia kortteja 19. minuutille saakka. Peli oli varsin tasaista, eikä kumpikaan ryhmä päässyt erityisen hyville maalipaikoille, sillä molempien paketti pysyi puolustuksellisesti hyvin kasassa ja tarpeeksi tiiviinä. EBK:lla oli silti syytä juhlaan ennen puoliaikaa ja aihetta juhlaan antoi jälleen kerran tuttu mies. Abdulkadir "Abdu, Lohikäärme, SUVELAN BOSS" Wehliye pelasi pallon Antti "AkCarlos6" Korhoselle suojaukseen, joka kääntyi vastuttamattomasti ja sai kuuluisan jalkansa vapaaksi. Lopun voitte arvata ja kun vielä Miftar "joulukinkku" Haljiti liukui varmuudeksi myös maalivahdin verkon perukoille pallon jo maaliviivan ylitettyä, ei maalista jäänyt epäselvyyttä. Pitkästä aikaa EBK siirtyi puoliajalle johtoasemassa.

Toinen jakso oli yhtä tarkkaa peliä puolin ja toisin ja 26. minuutilla Stefan Petrescu siirsi pelivälineen verkkoon Al-Itawan sivurajapotkusta. Pieni huolimattomuusvirhe kostautui ja ikävä kyllä tilanne tulostaululla oli nopeasti 1-1. Peli aaltoili päästä päähän, mutta 35. minuutilla espoolaisten Mergim "Megi" Miftari sai suoran punaisen kortin ja Zenith pääsi myllyttämään 4vs3 ylivoimaa, reikäpaitaa myllypurolaiset eivät uskaltaneet ottaa käyttöön. Kolmikko Guri "Velho" Qerimi, Eldar "Mehu, Cashback" Mehinovic ja Leo "Vitsin FRESH" Rautiainen tappoivat kaksi minuuttisen tehokkaasti. Lopussa Zenith yritti hakea voittomaalia reikäpaidan turvin, mutta Nevzat "Nevi, Pablo-koiran isäntä" Mustafaa ei yllätetty, vaan mies pelasi pitkästä aikaa maalissa huippu-ottelun, kun viime aikoina mies on totuttu näkemään kentällä.

Ottelu oli kokonaisuudessaan hyvää taistelua koko EBK-perheeltä ja uusi debytantti Sami "Liuhis, Thor" Palonen esiintyi ottelussa todella miehekkäästi. Henkilökohtaiset virheet oli onnistuttu karsimaan minimiin ja näin sen pitää mennä jatkossakin, sillä näin EBK/FS pysyy turvassa putoamiskamppailusta. Seuraavana viikonloppuna matkustetaan Tampereen Hervantaan ACEn vieraaksi hakemaan täydet kolme pistettä, voit virittäytyä tunnelmaan katsomalla Zenith-ottelun tallenteen.

Ottelutallenne on nähtävillä EBK/FS YouTube kanavalta ja alla olevasta linkistä:

Tilastot

1 - 1

Zenith
(1-0)
19'MaaliKorhonen Antti