3
MAA
14.00
EBK Fs, Miesten Futsal-Ykkönen

Riemu - EBK FS   2 - 4

Jyväskylä, monitoimitalo

Riemukas sunnuntai

EBK/FS matkustaa sunnuntaina 3.3 viimeiselle vierasreissulle Jyväskylään legendaariselle Monnarille kohtaamaan paikallisen ylpeyden Liikunnan Riemun. Ottelun asetelmat ovat jännittävät tätä kirjoittaessa, sillä EBK/FS:llä on vielä mahdollisuudet pudota sekä Riemulla on mahdollisuudet jopa suoraan nousuun Liigaan. Tunnetta ja latausta siis ei tule tästäkään ottelusta uupumaan, vaan kuten Riemu EBK:n lanseerasi, niin EBG tulee varmasti kiusaamaan Liikunnan Riemua. Tavoitteena toki se, että 3 pistettä lähtee kotimatkalle Espooseen.



Liikunnan Riemu

Liikunnan Riemu on 2011 perustettu urheiluseura, jonka lajivalikoimaan kuuluu muun muassa futsal, jalkapallo, jää hoki kendo ja salipändi. Seura on tunnettu siitä, että sen jäsenistö pääosin koostuu Jyväskylän Yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan opiskelijoista. Menestynein Riemu on ollut futsalin saralla, josta kertovat sen vuodet liigaparketeilla. Sinne myös liikuntalaiset halajavat takaisin.

Huomiseen otteluun EBK:n skouttien mukaan jyväskyläläiset pääsevät lähestulkoon parhaalla nipullaan, ainoastaan pelikiellossa oleva joukkueen paras pistemies Jonne Forsström puuttuu kokoonpanosta. Forsströmiä pisteiden valossa ovat säestäneet Leevi Kemppainen sekä usealla espoolaiselle tuttu Tuure "Möykky" Fagerström. Skoutit kertovat myös, että liikuntalaiset ovat vihdoin löytämässä Monnarin katsomoon ja EBK/FS pääseekin vierailemaan suuripäisen kotiyleisön edessä. Kotiin jäävät espoolaiset voivat seurata ottelua Riemun tarjoamalta striimiltä, johon linkki löytyy tämän ennakon lopusta.


EBK/FS

EBK/FS lähtee otteluun täydellä lapulla ja muutamia nälkäisiä pelimiehiä on jouduttu jättämään myöskin kokoonpanon ulkopuolelle. Pääasiallisesti kuitenkin FC Rauma -ottelussa menestyksekkäästi esiintynyt ryhmä on kasassa, muutamalla lisäyksellä. Huhut Leppävaaran kaduilta kertovat, että lokakuussa pelikentät loukkaantumisen johdosta jättänyt kaveri on huomenna palaamassa kokoonpanoon. Vinkkinä faneille, että penkkitulos on nyt loukkaantumisen jälkeen kuulopuheiden mukaan jo lähemmäs 110 kiloa. Uskoo ken tahtoo.

EBK/FS lähteekin otteluun itseluottamusta uhkuen ja täynnä näytön haluja, sillä joulukuun tappio Riemulle kotikentällä on yhä tuoreessa muistissa. "EBG" onkin valmiina jättämään kaikkensa Monnarin parketille, viimeinenkin hikipisara on vuodatettava ja voitto on ansaittava. Joukkue onkin asettanut tavoitteekseen sarjapaikan varmistamisen, ettei viimeiselle kierrokselle enää jäisi liikaa jännitettävää ja paineita.


Huomenna siis kello 14:00 Jyväskylän Monnarilla tuomari viheltää ottelun alkaneeksi. Toivottavasti paikalle löytäisi myös EBK-mielisiä, mutta jos ei niin virittäkää vastaanottimet Liikunnan Riemun YouTube-kanavalle ja kannustakaa EBK/FS kauden viimeiseen vierasvoittoon.

Linkki kello 13:45 alkavaan striimiin Liikunnan Riemun YouTube-kanavalle (itse ottelu alkaa kello 14:00) :

https://www.youtube.com/watch?v=cxRMEB9DpcM


Tilastot
Riemu

2 - 4

(1-0)
22'MaaliKorhonen Antti
38'MaaliRautiainen Leo
38'MaaliRautiainen Leo

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo