9
MAA
13.00
EBK Fs, Miesten Futsal-Ykkönen

EBK FS - KP-V/Monkulat  4 - 4

Opinmäen liikuntahalli

Pitkän kauden viimeinen koitos

Kausi huipentuu huomenna kello 13 Opinmäessä alkavaan kamppailuun, kun kotijoukkue EBK/FS saa vieraakseen Kaustisilta tulevan joukkueen nimeltään FC Monkulat. Espoolaisilla on tuoreessa muistissa vierasmatka Kaustisille, josta kotiintuomisina oli 0 pistettä. Huomenna sisuuntunut EBK aikookin jatkaa voittoputkeaan ja päättää kautensa voittoon. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti nyt lauantaina, kuten koko Futsal-Ykkösen kierros, mutta edelleen otteluun on vapaa pääsy. Tämän lisäksi buffet palvelee katsojia ja tarjoaa makuelämyksiä muun muassa kahvin, makean ja suolaisen kera. Ja jos et pääse paikalle, EBK/FS tarjoaa livestriimin ottelusta. Linkki löytyy alempaa, kunhan maltat lukea ennakon loppuun saakka.


KP-V Monkulat

Vierasjoukkue Kaustisen Pohjan-Veikkojen Monkulat (tuttavallisemmin FC Monkulat) saapuu Espooseen Keski-Pohjanmaan maakunnasta. Kaustinen on monille espoolaisille tuttu maankuuluisista Kaustinen Folk Music Festivaaleista, jotka järjestetään vuosittain Kaustisen pitäjässä. Kaustisen maisemia luonnehtivat vehmas Perhonjokilaakso, metsäiset kalliot, loivasti kumpuilevat kangasmaat sekä laajat suot. Varsin idyllistä suomalaista maisemaa siis.

FC Monkuloiden parhaana pistemiehenä on tällä kaudella häärinyt liigaparketeiltakin tuttu Jarkko Ojala (mm. KaDy) ja häntä ovat säestäneet ennen JoSePaa edustanut Olli Piili sekä paikallinen Jussi Mikkola. Maalin suulla on nähty Kokkolassa Futsal-Liigaa pelannut Janne Björkgren, joten kokemusta löytyy sekä kentältä, että tolppien välistä. Tämä tietää, että EBK/FS saa tehdä jälleen kerran hartiavoimin töitä pitääkseen täyden pistepotin Espoossa.


EBK/FS

Espoolaisryhmä pääsee otteluun täydellä lapulla, sillä poissaoloja on vain muutama. Muutama pitkäaikaisloukkaantunut, flunssat sekä työkiireet verottavat lauantain kokoonpanoa. Mielenkiintoista on nähdä löytääkö talviunilta herännyt äänekäs espoolaisyleisö jälleen paikalle. Viime kotiotteluissa tunnelma on äitynyt katsomossa hyväksi ja tällä tiellä olisi hyvä jatkaa myös tulevissa otteluissa. Yksi asia on selvää EBK/FS ei jätä ketään kylmäksi.

Enempää emme paljasta, vaan toivomme että te rakkaat ihmiset tulette paikan päälle tai vähintäänkin kannustatte meidät voittoon striimin välityksellä.


Kello 13:00, 09.03.2019, OPINMÄEN LIIKUNTAHALLI

Tule siis paikalle, otteluun on vapaa pääsy ja mainio buffet tarjoilee virkokkeita ottelun aikana. Huhujen mukaan EBK/FS hakee A-oikeuksia ensi kaudella, jotta yleisön viihtyvyys kasvaisi entisestään. Ai niin, legendaarinen DJ LÖNN on myös huomenna paikalla hoitamassa kuulutuksia ja soittamassa levyjä. (Löytyy ikivihreät kuten Ukkometso).

Striimi alkaa jo 12:50, joten viritä vastaanottimesi kuntoon ajoissa allaolevasta linkistä:

https://youtu.be/SI8AOpvUhHc

Tilastot

4 - 4

KP-V/Monkulat
(2-2)
7'MaaliKorhonen Antti
11'MaaliKorhonen Antti
32'MaaliKorhonen Antti
35'MaaliQerimi Guri

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo