2
MAR
17.00
EBK Fs, Miesten Futsal-Ykkönen

AU - EBK FS   6 - 9

Loimaa Puistokadun liikuntahalli

"Doers Do"

"DOERS DO"


Huomisen pelipaikkana toimii Loimaa, joka on lähinnä tunnettu suomalaisen mediapersoonan, gämblerin, doerin sekä urheiluvaikuttaja Aleksi "Doer" Valavuoren temmellyskenttänä Nilan Bisonsin menestysvuosilta. Nyt vastaan ei asetu kuitenkaan koripallosuuruus, eikä taustoissa vaikuta suuruudenhullu "Doer", vaan parketille astelee isäntäjoukkueeksi Alastaron Urheilijat, joka nousi täksi kaudeksi futsalin Ykköseen.


AU on aloittanut kautensa erinomaisesti, hyvänä esimerkkinä voidaan pitää viime kierroksen vierasvoittoa liigasta pudonnutta Pirkkalan Jalkapalloklubia vastaan. Selkeitä syömähampaita joukkueella ovat jo ennakossa mainitut Luoma ja Happonen T., jotka molemmat taistelevat kärkisijoista pistepörssissä. Myöskin Pallo-Iiroista tuttu maalivahti Henri Saarinen on alastarolaisille tärkeä pelaaja.


EBK/FS lähtee otteluun vahvalla kokoonpanolla muutamia poissaoloja lukuunottamatta. Ryhmän selkeänä tavoitteena on jatkaa FC OPA -voiton hyviä otteita ja ottaa tuliaisiksi kotiin täysi pistepotti. Tottakai myös jo perinteeksi muodostuneet energiajuomat ja paikalliset leivokset Alepasta -60% alennuksella lähtevät myös mukaan Espooseen.


Pelin ennakkohaastattelussa tällä kertaa vieraana joukkueen ikänestori Ruj "Ruch, futsal-professori ja opettaja" Jovanovic-Hyvärinen.

H: Moro Ruch! Mitä odotat huomiselta ottelulta?

R: Tiukkaa ja tasasta vääntöä, koska AU kuulemma kova kotijoukkue.

H: Mitä tietoja olette kaivaneet sarjanousijasta?

R: Ei hirveesti ennakkotietoa, mutta kuulemma kotiyleisö on näkemisen ja kuulemisen arvonen.

H: Fanit ovat kyselleet käytätkö paljon vaseliinia?

R: Tämä jää arvoitukseksi, ei kaikkia kortteja voi paljastaa. Mutta kerrotaan sen verran, että Head&Shoulders on meikäläisellä kovassa käytössä. ;)



Näihin kuviin ja tunnelmiin, loppuun vielä yhteistyö-linkki Valeksin kanssa, jossa voit lyödä vetoa AU - EBK/FS -ottelusta vetoa seuraavin kertoimin:

1 2,35 / X 8,05 / 2 2,05

AleksiVV.betsafe.com





Ottelu alkaa siis Loimaan liikuntahallilla kello 17, mutta striimistä emme vielä lupaa mitään. Palaamme siihen huomenna some-kanavilla lähempänä ottelua.


EBK pyrkii järjestämään Loimaalle fanimatkan. ”Fanibussiin” lähteville tarjotaan matka Loimaalle ja ruokailu ABC-huoltoasemalla (ei sisällä ottelulippuja).

Hinta 4 500€ (sis alv 24%).


Tarjolla myös VIP-paketti, johon sisältyy kyyti joukkueen mukana, otteluliput sekä pukukoppikierros.

Hinta 10 000€ (siis alv 24%).


Tilastot
AU

6 - 9

(2-5)
1'MaaliKorhonen Antti
4'MaaliQerimi Guri
13'MaaliKorhonen Antti
14'MaaliRautiainen Leo
25'MaaliZaknoun Jonas
28'MaaliKorhonen Antti
29'MaaliQerimi Guri

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo