Edustus voitti LJS;n
Julkaistu: 22.08.2019 00.00

Edustus voitti LJS;n

Edustus voitti tapojensa mukaan viime pelinsä, kun vastustaja LJS kaatui Laaksolahdessa lukemin 2-7

Joukkue sai lentävän lähdön peliin kun Jolle kaadettiin boksissa ja Arber iski rankkarin sisään. Melko lailla perään Krenu karvasi pallon vastustajalta pois ja syötti Arberille joka löysi boksista täysin vapaana seisoneen Fatosin ja lukemat 0-2

Kolmannen maalin iski Laiho taistelemalla boksissa pomppineen pallon maalin, ja neljännessä pyöritteli Arber koko puolustuksen solmuun ja viimeisteli rennosti alakulmaan 0-4.

Fatos iski illan toisensa välissä ja sen jälkeen puski pallon ylärimaan josta vastustaja puski sen omaan maaliin. Lopussa taas tapojen mukaan vähän selät suoristui ja ensin LJS teki maalin, sitten Arber viimeisteli hattutemppunsa ja lopuksi vielä LJS;n vuoro.

Vastustaja ei ollut tyytyväinen oikein mihinkään, taaskaan. Ymmärrän kyllä että pilkku harmitti enkä tilannetta nähnyt joten en voi kommentoida mitä siinä tapahtui, mutta alusta loppuun löytyi sanottavaa, ja ensi erän lopussa suunsoitto päättyi yhden pelaajan osalta punaiseen korttiin.

Alkuun päästiin siis helpohkosti 0-2 johtoon eikä oikein peliä saatu taas aikaiseksi. Keskityksiä sateli boksiin ja paremmin olisi niistä pitänyt viimeistellä. Lopuksi taas avoimia ovia ja päästä päähän tilanteita mikä ei tietenkään puolustusosastoa niin miellytä.

Voitto on tärkein, muulla ei niin väliä, yksi peli taas taputeltu.

Ottelussa EBKn paidassa esiintyi tuore vahvistus, tuttu mies menneiltä vuosilta, sillä viimeksi EBKssa kolmosta pelannut Mergim "Megi" Miftari on liittynyt joukkueen vahvuuteen. Suvelan C.Ronaldo pelasi jo viikolla ensi pelinsä joukkueessa ja esiintyi Reservin pelissä todella pirteästi keskikentän keskustassa.

Monen loukkaantumisen jälkeen on hyvä saada kovan luokan pelimies rosteriin, ja monikäyttöiselle taiturille on tällä hetkellä todellinen tilaus.

Tässä saadaan vielä toivottavasti loukkaantumispuolelta hyviä uutisia lähiviikkoina...

Reservi voitti oman kärkiottelunsa viime keskiviikkona lukemin 3-2 ja jatkaa hyvässä sarjakärjessä. Huomenna Reservi kohtaa kotikentällä toisen haastajista eli KapY;n ja voitto tästä ottelusta takaisi loppukaudelle lähtökohdat, joista nousua ei oikein enää voisi mokata.

Saavu siis huomenna katsomaan, kello 20:30

19.8 LJS - EBK Edustus 2-7

0-1 Arber (Jolle) Rp.
0-2 Fatos (Arber)
0-3 Laiho (Arber)
0-4 Arber (Fatos)
0-5 Fatos (Huuno)
0-6 og.
1-6 LJS
1-7 Arber (Oskari)
2-7 LJS

Mv: Jatkola

14.8 EBK Reservi - EPS/2 3-2

1-0 Arber (Fatos)
1-1 EPS
2-1 Fatos (Megi)
3-1 Arber (Fatos)
3-2 EPS

Mv. Jatkola

Seuran uusimmat

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo