Harjoitusottelu revanssi, naisille voitto VJS:stä.
Julkaistu: 20.02.2019 00.00

Naisten kolmas harjoitusottelu pelattiin myöhään sunnuntain iltana, 17.2. Naiset suuntasivat VJS:n vieraaksi Aktia Areenalle.

VJS aloitti maalinteon jo neljän minuutin kohdalla. Heidän pelaaja sai syötyön maalinkulmalle ja toimitti pallon maaliin. Muutama minuutti tästä ja EBK sai vapaapotkun aivan kuudentoista rajan tuntumasta. Rikottu Miia Koppanen asettui itse pallon taakse ja täräytti pallon maalivahdin käsien kautta ylärimaan, josta se kimposi vielä takaisin peliin. EBK pääsi pari kertaa yrittämään tasoitusta maalin eteen syntyneestä härdellistä ja pallo saatiinkin maaliin Laura Appelqvistin toimesta. Maalia ei kuitenkaan hyväksytty, vaan tuomari katsoi pallon olleen jo maalivahdin hyppysissä. Tasoitus roikkui ilmassa jo tovin ja 24 minuutin kohdalla se tapahtuikin. Miia harhautteli itsensä puolustuksen läpi ja syötti maalin edessä olevalle Jessikalle, joka viimeisteli 1-1 tasoituksen. Tämän jälkeen molemmissa päissä nähtiin tilanteita ja varmoja torjuntoja molemmilta maalivahdeilta. Puoliajalle lähdettiin siis tasatilanteessa.

Toinen puoliaika meni pitkälti EBKn luodessa nopeita hyökkäyksiä VJSn maalille. 1-2 johtomaali syntyi kun Tiina Nordström laittoi topparin paikalta pitkän pallon Miialle, joka laukoi pallon maaliin. Seitsemän minuttia edellisestä ja Miia oli taas ”pahanteossa". Tällä kertaa laitapuolustajana pelannut Marika Eerikäinen heitti pallon Miialle, joka teki EBKn kolmannen maalin. Miia viimeisteli hattutemppunsa kun Mathilda Carpelan syötti nollakulmasta pallon maalivahdin ja puolustajien ohi, taakse hiipineen Miia jalkaan. Miialla oli helppo työ ohjata pallo tyhjään maaliin. VJS pääsi vielä viimeisellä minuutilla tekemään kavennusmaalin, pelin loppuessa 2-4 EBKn hyväksi.

Seuraavaksi naiset suuntaavat 8.-10.3. korkeanpaikanleirille Pohjanmaalle. Odotettavissa on iso määrä kannattajia, sillä moni pelaaja on kotoisin Pohjanmaalta. Lauantaina EBK kohtaa Virkiän ja Kanun joukkueet harjoitusotteluiden merkeissä. Molemmat joukkueet pelaavat jalkapalloa kakkosdivarissa, toisessa lohkossa. Tiedossa on lisäksi palaverointia, videomateriaalien perkausta sekä tietenkin yhdessä oloa.