Tuliaisena kaksi voittoa
Julkaistu: 16.03.2019 00.00

Naiset leireilivät Pohjanmaalla 8.-10.3. Leiriin kuului kaksi harjoitusottelua, videopalaverointia ja rentoa yhdessäoloa.

Lauantain ensimmäinen ottelu pelattiin Virkiää vastaan. Ensimmäinen puoliaika mentiin pitkälti EBkn hallitessa kentän tapahtumia, kun joukkue onnistui pyörittämään palloa rauhallisesti tilanteita luoden. Toisella puoliajalla kotijoukkue vaihtoi ryhmitystään ja nosti erittäin voimaakkaasti prässiä. Prässi tehosi ja toiset 45 minuuttia olikin todella tiukkaa ja tasaista vääntöä. Ottelu päättyi lopulta katsojien kannalta erittäin viihdyttäviin lukemiin, 4-6.

Muutaman tunnin päästä vastaan asettui Kanu. Kotijoukkue sai salama-alun ja onnistui heti alkuun maalinteossa. EBKn naisilla oli hiukan vaikeuksia totuttautua erittäin pieneen kenttään (ei tarkoitettu 11v11 peliin). Tämä tarkoitti sitä, ettei perinteinen pelin pyörittäminen onnistunut. Tilaa ei yksinkertaisesti ollut. Peli ei ehkä ollut yhtä kaunista kuin sitä edeltänyt peli, mutta naiset onnistuivat lopulta tekemään kaksi maalia, voittaen ottelun 1-2.

Kanu-ottelussa EBK kärsi erittäin pahan takaiskun, kun maalitykki Miia Koppanen joutui jättämään kentän kovan törmäyksen päätteeksi. Valitettavasti tilanne johti sairaalaan ja leikkaukseen... Joukkue toivottaa tsemppiä kuntoutukseen ja jää odottamaan hänen paluuta.

Muuten leiri oli eritäin onnistunut ja sen oppeja tullaan hyödyntämään tulevalla kaudella.

Viimeisen harjoitusottelun naiset pelaavat Järvenpään monitoimihallissa la 23.3. Peli pelataan sarjanousija JäPsiä vastaan.