Ensimmäisestä N3 nousikarsintaottelusta täysi pistepotti!
Julkaistu: 01.08.2019 00.00

Naisten Nelosen syksyn N3 -nousukarsinta käynnistyi voitokkaasti 4-1, kun EBK/2 –joukkue kohtasi kotikentällään FC Loviisan. Kotijoukkueen hienoisesta hallinnasta huolimatta FC Loviisa siirtyi ensimmäisen puoliajan loppupuolella johtoasemaan nopean vastahyökkäyksen ja hienon viimeistelyn ansiosta. Kotijoukkue tästä takaiskusta sisuuntuneena tasoitti pelin lähestulkoon heti 1-1:een ja tässä tilanteessa siirryttiin myös puoliajalle. Toisella puoliajalla kotijoukkue sai rauhoitettua omaa peliään huomattavasti ja näin ollen pystyi myös purkamaan vierasjoukkueen hanakoita prässejä sekä löytämään vastustajan puolustuslinjan takaa hyökkääjien mentäviä tiloja. Maalintekopaikkoja kotijoukkue käyttikin tehokkaammin toisella puoliajalla ja kotijoukkue vei ottelun nimiinsä 4-1 voitolla.
Maaleista vastasivat Ella Seppälä (x3) ja Mindi Nummelin (x1).

Seuraavan ottelun EBK/2 pelaa 5.8. FC Viikingit/2 joukkueen vieraana Siltamäen nurmella klo 19:15.