Otteluraportti vs. FC Rauma
Julkaistu: 12.10.2019 00.00

LOPPUTULOS: EBK/FS 3 - FC Rauma 4

Lauantaina 12.10 oli suuren urheilujuhlan tuntua Opinmäessä, kun EBK/FS:n kauan odotettu kotiavaus oli vihdoin ja viimein alkamassa. Ottelu tarjosikin yleisölle (40 henkeä) viihdettä, vaikka vierasjoukkue kampesikin lopulta pisteet Espoosta.

Ottelu alkoikin totutusti EBK:n komennossa ja vierailija Raumalla oli vaikeuksia saada omaa konettaan käyntiin. Ensimmäiset 5 minuuttia EBK vyörytti tehokkaasti ja loi maalipaikkoja, Rauma vuorostaan yritti luoda tilaa EBKn pelaajien taakse hyvillä juoksuilla. Ja sehän on itsestäänselvää, kun ei omista paikoista palloa verkkoon laita, niin kaveri ennemmin tai myöhemmin näin tekee.

Pelikello näytti 9 minuuttia, kun Kyrkkö Jere pääsi viimeistelemään avausmaalin Nyholm Kasperin hyvästä syötöstä.

EBK ei tästä lannistunut vaan jatkoi hyvää hyökkäyspeliä ja lopulta se tasoistusmaali tuli. 15 minuutin kohdalla Pyry Korhonen tasoittaa pelin 1-1 Antti Korhosen syötöstä.

Toiselle puoliajalle lähdettiin 1-1 tasalukemissa. EBK pyöritti peliä, mutta ei saanut vaarallisia tilanteita luotua Rauman tiiviille puolustukselle. 28 minuutin kohdalla Rauma menee 1-2 johtoon Kyrkkö Jeren maalilla, syöttäjänä jälleen Nyholm Kasper.

3 minuuttia myöhemmin Raumalaiset iskevät jälleen, Virtanen Roope vie Rauman 1-3 johtoasemaan.

EBK ottaa viidennen pelaajan kentälle ja lähtee etsimään kavennusta ylivoima pelillä. Eikä kauaa mennyt, kun Leo Rautiainen syöttää Antti Korhoselle, joka viimeistelee tunnetusti kivikovalla vasurilla pallon Raumalaisten verkkoon, tilanne 2-3.

Pelikellossa 38.51 kun Antti Korhonen iskee jälleen Leo Rautiaisen syötöstä ja peli 3-3.

EBK tunnetusti ei halunnut tyytyä yhteen pisteeseen vaan lähti jatkamaan yv peliä asenteella ”Kaikki tai ei mitään”

Harmillisesti EBK menettää pallon hyökkäyspäässä ja pelikellossa 39.35 kun Kyrkkö Jere iskee pelin kolmannen maalin tyhjään maaliin ja varmistaa Raumalaisille vieras voiton.

Huomenna EBK/FS saa vieraakseen Kiiston. Tule paikalle kannustamaan Espoolaisia voittoon.