Julkaistu: 04.09.2019 00.00

EBK P05 etsii uusia pelaajia

Moi, me ollaan EBK P05. Me pelataan nyt P14 nelosessa. Jos pelaajia riittää, nii aateltiin pelata ens keväänä 2020 kolmosessa ja vitosessa. Nyt haluttais mukaan lisää uusia pelaajia. Jos olet vaikka aiemmin jo pelannut paljon, vähän tai haluut aloittaa futiksen ihan uutena lajina, niin meidän jengiin mahtuu mukaan!

Meillä on hyvä yhteishenki ja kivat valkut. Me treenataan Keski-Espoon Urheilupuistossa ja hallissa. Treenejä on 2-4 kertaa viikossa, ja jos on joku muukin harrastus eikä aina pääse treeneihiin niin se on ihan OK.

Voit kokeilla ensin kuukauden ajan ennen kuin päätät jäätkö joukkueeseen, tai jos haluut niin voit liittyy mukaan vaikka heti. Uudetkin pääsee heti halutessaan mukaan peleihin ja turnauksiin. Ja jos haluut treenata enemmän, niin sekin onnistuu meidän Akatemiatreeneissä tai vaikka meidän hallin kuntosalilla meidän tosi hyvän fyssavamentajan tekemällä henkilökohtaisella ohjelmalla.

Jos haluut futiksesta uuden kivan harrastuksen tai vaikka aloittaa uudestaan tauon jälkeen, niin me halutaan sut meidän jengiin!

Jos kiinnostuit niin laita viestiä meidän jojolle sähköpostilla ebkp05@gmail.com

Tuu mukaan!

Seuran uusimmat

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo