Julkaistu: 10.01.2019 00.00

Ilmoitus Kausijulkaisuun

Esbo BoIlklubb ry (EBK) on vuonna 1940 perustettu Espoon vanhin jalkapalloseura, jossa on yli 700 jäsentä. Tänä vuonna käynnistyi seuran 79. toimintavuosi.

Seuramme tarjoaa toimintaa laajasti ja monipuolisesti taaperoista ikäihmisiin Keski-Espoossa. Liikutamme niin poikia kuin tyttöjä kilpa- ja harrastustoiminnassa.Toteutamme myös matalan kynnyksen toimintaa yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa. Tällä hetkellä EBK:n pelaajista lähes kolmannes on tyttöjä ja naisia. Kasvatamme tulevaisuuden jalkapalloilijoita ollen samalla ylpeitä historiastamme.

Seuramme sinivalkoiset värit ovat tuttu näky jalkapallo- ja futsal-kentillä. Futsalin miesten edustusjoukkueemme pelaa Palloliiton Ykköstä ja B-tyttömme jalkapallon SM-sarjaa. Naisten edustusjoukkue pelaa jalkapalloa ja futsalia Palloliiton Kakkosessa. Miesten jalkapallon edustusjoukkueen tavoitteena on lähivuosina nousta sarjatasolla takaisin Kolmoseen. Panostamme parhaillaan seuran kilpailullisen toiminnan kehittämiseen valmennuksellisesti. Juniorijoukkueemme osallistuvat Uudenmaan piirin sarjoihin sekä turnauksiin ympäri Suomea. Kokemuksia ja uusia elämyksiä on haettu myös ulkomailta.

Kiitämme seuran toiminnan kehittämisessä mukana olevia jäseniä ja tukijoitamme. Harrastajamäärämme ovat edelleen kasvussa. Voidaksemme panostaa jatkossakin laadukkaaseen valmennukseen ja erinomaisiin harjoitteluoloihin toivomme tukea sekä tutuilta että uusilta yhteistyökumppaneiltamme. Tarjoamme vastineeksi mainostilaa seuran kausijulkaisussa, joka jaetaan suoraan koteihin laajalla alueella keskisessä Espoossa.

Tue F9 poikiamme ja jätä tietosi tänne!

Seuran uusimmat

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo