NOUSU VARMISTUI!
Julkaistu: 24.09.2020 00.00

NOUSU VARMISTUI!

EBK - ALPC 4-0



Niin se vain, että samaan aikaan HooGee hävisi oman pelinsä, ja EBK varmistaa nousunsa kolmoseen. Ollaan taas siellä minne kuulutaan, eikä anteeksi lähdetä pyytelemään hissinä, vaan takaisin ollaan tultu jäädäksemme.



NOUSU, se on tosiasia. Kahdella viime kaudella ollaan voitettu kaikki pelimme, joten ei kyse sattumasta ole. Kiitos kuuluu koko joukkueelle; vanhoille runkomiehille´, paluumuuttajille sekä vahvalle nuorisokaartille ja taustoille. Koko joukkue on osiensa summa, ja kunnianhimoa löytyy.



Loppukausi vedetään täysillä; jokainen peli lähdetään voittamaan sillä putkea ei haluta rikkoa. Viimeisessä kotipelissä järjestetään oikein perinteinen kansanjuhla ja korkataan pommacit nousun kunniaksi. Siitä tehdään oikein kunnon juhla ja haastetaan kaikki paikalle!



Tänään avausjakso kovassa vastatuulessa pelailtiin nollanollaa, mutta toisella jaksolla loppui vastustajan kerosiini, ja ohi mentiin niin että kohina kävi.



Ruhtinas Arber heilutteli tahtipuikkoa kuten asiaan kuuluu, ja iski hienon hattutempun vastustajan verkkoon. Loukista parantunut Aku toi toiselle puoliajalle haastovoimaa, ja iskikin Liuhiksen vapaapotkusta joukkueen toisen osuman.



Arber on seuran toimihenkilönä tuonut valtavan määrän uskottavuutta ja energiaa koko toimintaan, ei pelkästään edustuksen johtohahmona. Toinen hieno asia on se, että moni edustuksen pelaaja on mukana junioritoiminnassa, se synnyttää positiivista kehää, ja meininkiä katsomoon ja joukkueen ympärille. Kiitosta kuuluu myös seuran hallituksen suuntaan, jonka linjauksen mukaisesti olemme saaneet osaksemme mielenkiintoa ja panostusta kilpailullisuuteen. Tuntuu siltä, että olemme osana tärkeää kokonaisuutta, joka kiinnostaa.



Oli hieno nähdä vanhoja EBK sankareita kentällä, mikään heikko joukkue ei kyseessä ole, sillä pelisilmää ja taitoa löytyy, vaikka vauhti ehkä vähän onkin hiipunut. En tiedä miten ALPC tulee jatkamaan, mutta kovan ikämiesnipun tästä saa.



Huomenna ruvetaan punomaan viimeiseen kotipeliin tapahtumaa. 1.10.2020 kalenteriin, NYT!



EBK - ALPC 4-0



1-0 Arber
2-0 Aku (Liuhis)
3-0 Arber (Aku)
4-0 Arber (Osku)

Seuran uusimmat

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo