Mikael "Gugi" Lundstenin paluu sinisiin
Julkaistu: 20.03.2019 00.00

Mikael "Gugi" Lundstenin paluu sinisiin

Sanotaan että hyvät asiat saapuvat ryppäissä, ja tämä pitää nyt paikkansa, kun miesten edustusjoukkue julkaisee sopimuksia kuin liukuhihnalta

Ja melkoisia uutispommeja nyt putoaakin;

12.2.2015 hyvästeltiin ja lähetettiin maailmalle Mikael "Gugi" Lundsten. Nuoresta iästään huolimatta jo vuosia EBKn maalipörssit voittanut häivepommittaja, joka nopeudellaan repi puolustuslinjoja ja aiheutti pakokauhua vastustajissa. Maailmalle lähti nuori mies intoa täynnä.

18.3.2019 Toivotetaan takaisin Mikael Lundsten, joka saapuu joukkueeseen kokeneena pelimiehenä. NuPS;ssa kakkosta ja kolmosta pelannut Gugi on pitänyt maalikeskiarvonsa kohdillaan, vaikka ikävät polvivammat ja niitä seuranneet leikkaukset ovatkin matkalla haitanneet. Jotain kertoo luonteesta sekin, että tähtäin on kuitenkin aina ollut edessäpäin, ja vaikeudet on tehty voitettaviksi.

Nopea, hyvä laukaus, hyvä tekniikka, äärimmäisen hyvä kentän hahmotus. Kaikki nämä pitävät vielä paikkansa, eikä kyseessä mikään ikäloppu ole, vaan hyökkääjä parhaissa vuosissaan. Vasta 30 täyttänyt Lundsten saapuu auttamaan joukkuetta vaikeina hetkinä, ja tutut tuuletukset ovat tulevalla kaudella taattuja.

Tilastonikkareille tarvitaan lisää liitua viivojen vetämiseen, sillä muutama sata maalia EBKssa miesjoukkueissa tulee varmasti saamaan jatkoa..

Keski-Espoon kultapojan paluu tuo siis auringonpaistetta kentän päälle, ja yleisölle onkin varmasti mieluisaa nähdä maantiekiitäjän menoa tulevalla kaudella.

Tervetuloa siis takaisin sinisiin, Mikael "Gugi" Lundsten!

Seuran uusimmat

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo