Pohjois-Pohjanmaalta tuliaisina kaksi pistettä!
Julkaistu: 10.12.2019 00.00

Iloinen ryhmä Espoosta

Iloinen porukka starttasi lauantaina aamutuimaan bussinsa Leppävaaran Alepalta 7:30 kohti Pohjois-Pohjanmaata ja Oulua. Matka kului jouhevasti opiskellen, läppää heittäen, musiikkia kuunnellen ja nukkuen. Maittavat burgeri-ateriat syötiin Viitasaaren ABC:lla, josta iloinen espoolaisryhmä yritti bongata paikallisen europarlamentaarikon. EBK/FS saapui hyvissä ajoin ennen peliä Oulun urheilutalolle, joten pelaajat ehtivät käydä kävelyllä Rotuaarilla kaupassa kauppakeskus Valkeessa.

Itse peli oli melko tasainen, molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa, mutta Tervarien Matias Juntunen oli ottelun ensimmäinen maalintekijä. Juntunen pääsi karkaamaan erikoistilanteen jälkeen läpiajoon ja viimeisteli pallon ohi loistavasti esiintyneen Eemeli Ahvenniemen. Tästä siirryttiin kohti toista jaksoa tilanteessa 1-0 Tervareille. Toinen jakso noudatti samanlaista kaavaa, ottelu jatkui tasaisena ja tilanteita syntyi kentän molempiin päihin. Noin 15. minuutin kohdalla EBK:n valmennusjohdon täytyi tehdä muutoksia saadaakseen tilanteen tasoihin, joten espoolaiseyhmä siirtyi pelaamaan reikäpaidalla. Kauan ei tarvinnut odottaa, kunnes reikäpaitana pelannut Antti Korhonen löysi takatolpalta veljensä Pyry Korhosen, joka siirsi takavasaralla EBK:n tasoihin. Nämä jäivätkin ottelun loppulukemiksi, kiitokset Tervareille erittäin hyvätasoisesta futsal-ottelusta. Seuraavaksi linkit Tervarien-otteluraporttiin sekä maalikoosteeseen:

Ottelun jälkeen joukkue kirjautui sisään Scandic Hotel Arinaan ja tästä Pizzeria Finlandin mainioiden lättyjen kautta ansaitusti nukkumaan rankan päivän jälkeen.

Sunnuntaina oli vuorossa kauden ensimmäinen derby d´ella kebab Raahen urheilutalolla, joka oli vetänytkin tuvan täyteen. Ottelussa oli yli 200 katsojaa ja yleisö eläytyi koko ottelun ajan kokoajan kentän tapahtumiin. Ottelu alkoi varsin tasaisissa merkeissä, joka kyllä vastaa melko hyvin ottelun kokonaiskuvaa, lukuunottamatta molempien joukkueiden etsikkoaikoja, jolloin molemmat joukkueet mättivät maaleja sydämensä kyllyydestä. EBK siirtyi ensin johtoon Qerimin loistavasta syötöstä ja Antti Korhosen hyvästä viimeistelystä, tämän jälkeen AS Moon teki melko tiuhaan tahtiin kolmea maalia Aittolan, Keinäsen ja Knuutisen osuessa. Tämän jälkeen Tighadouini toi EBK:n yhden maalin päähän, mutta vielä ennen taukoa raahelaiset rankasivat ja ottelu oli tauolle siirryttäessä 4-2.

Toisella jaksolla Moon jatkoi maalitehtailuaan Knuutisen osuttua jälleen, mutta 5 sekunnin kulutta Tighadouini naulasi illan toisensa ApuLeipurin esityöstä. Tämän jälkeen ennen seuraavia maaleja otteet kovenivat ja tunteet kuumenivat, mutta ottelussa maalasivat enää ApuLeipuri ja Qerimi. Näin pisteet tasattiin sopuisasti lukemin 5-5 ja Miftar pääsi ottamaan hymyssä suin yhteiskuvan raahelaisen Futsal-Ykkösen legendan Marko "Mehu" Keinäsen kanssa. Seuraavaksi linkki AS Moonin-raporttiin sekä ottelutallenteeseen:

EBK/FS:n seuraava kotiottelu pelataan 14.12 lauantaina, kun Kaustiselta saapuu vieraaksi FC Monkulat. Otteluun on vapaa pääsy ja ottelu tullaan myös striimaamaan kaustislaisfaneille. Tervetuloa!