Voitto Granin nuorista
Julkaistu: 24.09.2020 00.00

Voitto Granin nuorista

Voittoputki jatkui, ja Kauniaisten nuoriso voitettiin lukemin 2-3.

Otteluun lähdettiin hieman muuttuneella permanentilla, sillä poissa olivat Arber ja Fatos, sekä Oskari, joka lusikoi korttitilinsä täyttymisestä johtuneen pelikieltonsa. Kenties kolme eniten peliaikaa tällä kaudella nauttinutta pelaajaa. Nyt kun sanon näin, en tarkoita etteikö jokaiselle pelipaikalle löytyisi kovaa pelimiestä, mutta tottakai se vaikuttaa kokonaisuuteen ja esimerkiksi penkin laajuuteen. Lisäksi pari pelipäivän loukkia vaikutti siihen, että otteluun ei ihan parhaista lähtökohdista tultu.

Ensimmäinen puoliaika oli varsin tasaista, kai, ja kumpikin joukkue loi jokusen hyvän paikan. Grani teki puoliskon ainoan pilkusta ja lähti tauolle johdosta.

Toisella puoliskolla iski Jartsa ensin kaukolaukauksella ja sitten ohjasi Megin kovan laukauksen maalivahdin edestä verkkoon. Kolmannen maalin punnersi maaliin Joona Salmi. Lopussa Grani vielä kavensi, mutta tasoitukseen ei bensa riittänyt.

Arber siis saapui toiselle puoliajalle ja toi mukanaan liikettä ja menoa, joka vaikutti koko joukkueeseen. Granin u23 on kova jokkue, jonka tado on ASM, ja moni sen pelaajista on myös edustuksessa esiintynyt. Todella kova nippu, ja tänään ei kai mikään lopputulos olisi väärin ollut; tänään voittaja kuitenkin oli perinteinen sininen.

Ilma oli hieno, stadion valoineen tarjosi hienot puitteet ja usva toi mieleen lapsuuden yöt keskisen Irlannin nummilla. Yleisöä oli katsomossa, ja tapahtuma oli kaikkinensa hieno. Näin tiukasta pelistä voi nostella muutamaa pelaajaa, vaikja toki kaikki ansaitsisivat maininnan.

Tänään tarvittiin taistelua ja sitä myös löytyi. Julius 'Julle' Salo on todella kova. Kaikki löytyy eikä puutteita ole. Voittaa pääpallot, juoksukilpailut ja kaksinkamppailut. Katkoo ylös ja alas eikä anna piiruakaan periksi. Julle on vain tullut ja pelannut itsensä avauksen toppariksi. Beast mode.

Jartsa kahdella maalillaan otsikoissa, mutta asenne ei aina tilastoissa näy. Jartsa hakee palloa, pelaa helppoa seinää ja pudotusta juosten ylös ja alas. Boksissa mies on panssarivaunu ja taistelee palloista loppuun asti.

Vasenta pakkia pelannut kapteeni Palonen hyppää vaikka hopealuodin eteen, ja vaatii samaa myös ympäriltään. Muunlainen luoti tuskin miestä pysäyttäisikään, sillä Liuhiksella on ilmiömäinen kyky tietää mitä kentällä seuraavaksi tapahtuu. Liuhis myös avaa pallollisena hyvin, ja on aina valmis kovaan peliin.

Naip Bejtullahu tuli kuukausi sitten mukaan, ja itse olen kyllä häkeltynyt miehen loistavasta asenteesta. Naippi teki peliä, mutta myös rikkoi, raastoi ja raatoi keskikentällä, ja lopuksi vielä topparina. Naip ei luovuta koskaan vaan etenee vaikka ryömien, eikä valita mistään. Jokaisen ahtaaseen palloon mennään kovaa, eikä selkä suoristu ollenkaan.

Kiva voitto, hyvä jalkapallopeli. Tästä jatketaan ensi torstain kotipeliä ja juhlia kohti.

????????????

GrIFK u23 - EBK 2-3

1-0 Grani

1-1 Jartsa

1-2 Jartsa (Megi)

1-3 Joona (Arber)

2-3 Grani

Mv. Korkalainen

Seuran uusimmat

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo