Ensimmäinen kausi ykkösessä pakettiin (futsal)
Julkaistu: 04.03.2020 00.00

22.2. FC Halikko-EBK 11-6

Lauantaina EBK matkasi Salon suunnille lohkon ykköspaikan ja liigakarsintapaikan jo varmistaneen FC Halikon vieraaksi.

Peli oli melko tuttuun tapaan EBK:lta melko ailahtelevaista. Kotijoukkue sai otteluun salama-alun, pelikellossa oli pelattuna viitisen minuuttia, kun tilanne oli jo 3-0. EBK lähti otteluun luonnollisesti haastajana, mutta silti alku oli täysi katastrofi. Ottelun edetessä vierailta nähtiin sekä loistavia hetkiä, jolloin harjoitellut kuviot onnistuivat, mutta sitten taas muutama musta hetki näkyivät heti tulostaululla.

Kooste EBK:n maaleista:
3-1 Miia avaa vieraiden maalihanat suoraan Maten antamasta kulmasta.
4-2 Marika saa Miialta syötön keskelle vastustajan kenttäpuoliskoa ja laukoo maaliin.
4-3 Iida saa vastustajan puolittaisen tilanteen päätteeksi pallon käsiinsä ja avaa pitkällä heitolla tavoitellen pivottia. Miia häiritsee hyvin vastustajan maalivahtia, jonka käsien kautta pallo pyörähtää maaliin.
7-4 Pallo pelataan koko joukkueen voimin kentän ympäri vastustajan kulmalipun tuntumaan, josta Jeppe laittaa namusyötön maalivahdin ohi maalin eteen, josta Matella on helopo työ siirtää pallo tyhjään verkkoon.
7-5 Nakke antaa vaparin keskialueelta maalia kohti tavoitellen pivottia. Miia häiritsee jälleen maalivahtia hyvin ja pallo sujahtaakin suoraan maaliin.
8-6 Jessika saa pystysyötön Marikalta kentän oikealla puoliskolla. Jeppe kääntyy taitavasti pallon kanssa, voittaa 1v1 tilanteen ja laukaus uppoaa takasivuverkkoon.

EBK:n pelin parhaana palkittiin Enni.

Su 1.3. EBK-FC Nokia 1-2

Sunnuntaina pelattiin kauden viimeinen ottelu kun Nokia hurautti vieraaksemme Opinmäkeen. Aikaisempi ottelu oli hyvin tasainen ja se päättyi 1-1 tasapeliin. Nokia oli jo varmistanut hopean itselleen, kotijoukkueella taas oli panoksena pronssi. Voitolla EBK olisi noussut kolmanneksi, muiden otteluiden tuloksista riippumatta. Tasapelikin olisi lopulta riittänyt, sillä takana vaaniva LLuja hävisi oman ottelunsa.

Ottelussa nähtiin paljon erilaisia ajanjaksoja, välillä hallinta oli Nokialla, kun hetken päästä EBK aiheutti sydämen tykytyksiä Nokian maalilla. Nokia teki 0-1 maalin pienellä ohjauksella, ihan maalin edestä. Tauon jälkeen Jeppe tasoitti tilanteeksi 1-1, hienon yksilösuorituksen päätteeksi. Muutamia minuutteja ennen loppuvihellystä homma tuntui olevan hallussa, mutta takaisku tuli yllättäen. Kotijoukkue sai vaparin hyvästä paikasta, kun kellossa oli 37:39. Vaparin jälkitilanne päättyi Nokian 1-2 voitto-osumaan. Nokia pääsi nopeasti vastahyökkäykseen ja puolittainen veto kimposi puolustajan jalan kautta maaliin. Pelin lopputulos oli joukkueelle pienoinen pettymys, mutta kausi itsessään piti sisällään jo paljon hyvää. Kasvutarina sisäjalkapallojoukkueesta oikeaksi futsaljoukkuueeksi on täten otettu. Nyt joukkue keskittyy sataprosenttisesti futikseen. Syksyllä palaillaan taas parketille, valmistautumaan uuteen kauteen, entistä kovempina.

Kiitos kaikille peleissä käyneille kannustajille.