0-3 tappio kotona Härmälle
Julkaistu: 05.08.2020 00.00

EBK sai vieraakseen Härmän sunnuntai iltapäivän otteluun, Keski-Espoon kentälle.

Ottelu sai heti jännittävän alun kun Elisa Väisänen pääsi yrittämään maalintekoa vain muutaman minuutin pelin jälkeen, mutta laukaisu ohitti niukasti maalin. Pian tilanteen jälkeen pelin painopiste oli jo toisessa päädyssä ja Härmän kovasta painostuksesta aiheutuneesta kulmatilanteesta, Elina Jaakonsari pääsi avaamaan pelin maalitilin ja siirsi Härmän 0-1 johtoon. Härmän avausmaalin jälkeen peli jatkui tasaisena ja molemmat joukkueet saivat luotua vaarallisia maalitilanteita. Härmä oli kuitenkin tehokkaampi viimeistelyssä ja 34. minuutin kohdalla, Eerika Lähdekorpi viimeisteli vierailijoiden toisen osuman. Taukotilanteeseen siirryttiin siis Härmän 0-2 johdossa.

Toisella puoliajalla EBK jatkoi kovaa painostusta. 57. minuutilla EBK:n Jessika Heikkonen murtautui puolustuksen läpi, mutta Härmän maalivahti sai tilanteen torjuttua. Muutama minuutti tämän jälkeen Elisa Väisänen pääsi vuorollaan yrittämään kavennusta, mutta Härmän maalivahti torjui laukauksen kulmaksi. Kovasta painostuksesta huolimatta, EBK:n viimeistely tällä kertaa ontui ja tilannetta vaikeutti Eerika Lähdekorven 76. minuutilla tekemä maali, mikä siirsi vierailijat 0-3 johtoon. Elisa Väisäsen 83. minuutilla hylätty maali ei riittänyt piristämään emäntien loppukiriä ja pelin loppulukemaksi kirjattiin 0-3 vierailija Härmän eduksi.

Seuraavaksi EBK kohtaa sarjakärjen Lahdesta, FC Kuusysin. Tätä kutkuttavaa ottelua pääsee seuraamaan torstaina 6.8. klo 20:00, Keski-Espoon 2. tekonurmella.