Ennakko EBK - TöTe
MiehetJulkaistu: 30.07.2021 00.00

Ennakko EBK - TöTe

KOTIPELIPÄIVÄ

Vaikka kausiennakossa lupailtiinkin että kaikki kotipelit pelattaisiin hellesäässä, niin tänään on pieni 92% mahdollisuus että vettä pelin aikana sataa.

Keski-Espoossa ei sokerista olla, eikä pieni vastatuuli tunnu missään. Muistetaan kuitenkin pukeutumisessa tämä.

Vastaan asettuu tänään Töölön Taisto, enkä ihan heti muista että punapaitoja olisi kohdattukaan. Mielenkiintoista siis saada joukkue Keski-Espooseen.

EBK haluaa taistella lohkon kärkisijasta, ja jokainen peli lähdetään voittamaan. Tällä tasolla ei kuitenkaan helppoja pelejä ole, ja läpihuutojuttuja tasan nolla. TöTa on saalistanut 5 pelistä voiton, tasurin ja kolme tappiota ja majoittuu sarjataulukossa häntäpäähän. Se on kuitenkin ottelun vähemmän kuin muut, ja kukisti toisen lohkon kärkijoukkueen FC Finnkurdin juuri Regions Cupissa, joten iskukykyä löytyy.

Myös keli saattaa asettaa otteluun omat vaatimuksensa, eikä pallo liiku yhtä sutjakasti kuin hellekelillä. Kova taistelu pisteistä siis tulossa.

Fatos tänään pelikieltonsa vuoksi sivussa, mutta kärkipäähän löytyy voimaa Alex Maylett;in ja Mikael Lundstenin muodossa. Pelikuntoon pääsevä Gugi iski Regions Cupissa maalin päällään, ja on näin ollen tehnyt puskumaalin jokaisessa viimeisessä neljässä pelissään jonka on edustuksen mukana ollut. Toimiiko pää myös sateella?

Joukkueen uusimmat uutiset