Otteluraportti EBK - EPS/Reservi
MiehetJulkaistu: 30.07.2021 00.00

Otteluraportti EBK - EPS/Reservi

EPS/Reservi - EBK 4-5


Hellerajat paukkuivat tänään Espoonlahdessa, ja lämpötila kipusi noin 30 asteeseen.

Hellesäässä saatiinkin varsinainen vuoristorata-ajelu, kun EBK iski heti kärkeen kolme maalia. Ensin Arber lähetti oikealta laidalta läpi tuulennopean Rinor Karaçan, joka viimeisteli huikeasti yläkulmaan, sitten maalivahti Samu Korkalainen saalisti syöttöpisteen kun Arber karkasi pitkästä avauksesta läpi ja perään Fatos riisti poikittaissyötön ja maalasi.

Tämän lisäksi oli paikkoja useaankin lisäosumaan, mutta tolppaa lähemmäs ei palloa saatu. Ehkä alku oli liian helppo, sillä tapahtui sinipaitojen nukahdus ja EPS takoi pelin tasoihin tekemällä pikatahtiin kolme maalia.


Puoliajalla rivejä suoristettiin ja taktiikkaa hieman muokattiin. Peli ikäänkuin alkoi alusta, ensimmäinen puoliaika ei välillä edes jalkapallo ottelulta näyttänyt.

Arber vei EBKn toisella jaksolla johtoon niputtamalla puolustajan boksissa mutta jälleen päästettiin vastus tasoihin. Voittomaalin teki Rinor Karaça, voisi melkein sanoa että tavaramerkillään: nopea nousu laidalta, leikkaus keskelle ja pallo varmasti maaliin. Kuten sanottu niin vauhtia löytyy, mutta on nyt selväksi käynyt myös miehen kliinisyys maalipaikoissa. Laukaus on hyvä, ja siinäpä sitten onkin kasassa melkoinen paketti ???? Miehestä myös puuttuu kaikki staran elkeet ja kaikki tekeminen on priimaa. Myös tuuletusten riemu on spontaania iloa, ja yleisössäkin jo nimeä laulettiin. Vieraissakin pelataan kuin kotikatsomolle, eikä punaisten maaleja juuri taputeltu.

Viimeisen kympin EBK pelasi lisäksi alivoimalla, kun Miftari katseli kahdesti keltalappua. Tänään taas kestettiin ja johtoasema pidettiin pilliin asti.


Helle varmaankin vaikutti hieman tekemiseen, ja paras terä oli poissa. Lopputulos kuitenkin loistava, ja neljä ensimmäistä peliä on voitettu, tästä palkintona lohkon kärkisija

EPS/Reservi - EBK 4-5

0-1 Karaça (Arber)
0-2 Arber (Korkalainen)
0-3 Fatos
1-3 EPS
2-3 EPS
3-3 EPS

3-4 Arber (Karaça)
4-4 EPS
4-5 Karaça (Miftari)


Joukkueen uusimmat uutiset