Pelaajauutisia Julius Salo
MiehetJulkaistu: 30.07.2021 00.00

Pelaajauutisia Julius Salo

Hienoja pelaajauutisia!

Loistavia otteita esittänyt nuori Julius Salo on herättänyt kiinnostusta veikkausliigassa asti, ja onkin jo käynyt treenaamassa FC Lahden kanssa.

Kyllähän miehestä suorastaan loistaa potentiaali, siitä kai kertoo sekin että viime kaudella joukkueeseen tullessaan oli B-ikäisenä kaksien treenien jälkeen edustuksen avauksessa, ja on sillä tiellä jatkanut.

Juuri 18 vuotta täyttäneenä Julle pelaa pelipaikalla jolla parhaat ikävuodet ovat 28-32 vuotiaana, topparin pelipaikalla kun kokemus ja voimaominaisuudet ovat valttia. Voikin miettiä kuinka hyvä pelaaja Jullesta voikaan vielä tulla kun taso on nyt jo näin korkealla.

Vaikea on miehestä heikkouksia löytää: pääpalloissa mies on jo suvereeni, sijouttuminen on hyvää ja avaukset lähtevät molemmilla jaloilla lähelle ja kauas. Julle on rauhallinen ja pystyy ohittamaan prässin myös pallo jalassa. Tärkeintä tietenkin periksiantamattomuus ja asenne, ilman niitä ei muilla ominaisuuksilla juuri ole arvoa. Jullella ei selkä kentällä suoristu ja tilanteisiin mennään kovaa ja itseään säästelemättä. Koko kehon kieli on ammattimainen.

Julle on myös ihmisenä maanläheinen ja tunnollinen, ja harjoittelee hyvin joten siitä ei kehitys jää kiinni.

FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli (kesk.)on pelannut ja valmentanut myös EBKssa, ja käy usein otteluita katsomassa. Näin ollen on joukkueella hyvät suhteet aina liigatasolle asti, tämä on toki pelaajapolun kannalta hieno asia. Meiltäkin voi nousta parrasvaloihin. FC Lahdessa pelaa myös EBK taustainen Altin Zeqiri (vas.) joka pelasi aikanaan EBK -00 Millenium joukkueessa ja joka on noussut jo FC Espoon kautta Lahden vakiomiehistöön ja avaukseen ja paukutellut komeita osumia.

Toivotaan että Julle ainakin loppukauden meillä pelaa, mutta ei me tietenkään joukkueena asetuta poikkiteloin jos baana on auki ja eteenpäin mennään. Eli tuetaan siis kaikin mahdollisin tavoin ja ollaan ylpeitä että olemme pystyneet Jullen uraa auttamaan. Mutta ilmoitellaan sitten jos ilmoiteltavaa on eikä asetella herralle turhia paineita.

Nuorista tähdistä myös Oskari Hietanen on viime kaudella käynyt eräässä helsinkiläisessä liigaseurassa näytillä ja treenaamassa. Joten suhteita on luotu eri suuntiin. Viimekauden peliaikakuningas Oskari pelasi kaikki minuutit keskikentällä; nyt parannellaan polvea vielä muutama viikko ja sitten saadaan Oskukin taas kentälle.


Joukkueen uusimmat uutiset