Regions CUP 2.kierros SAPA - EBK
MiehetJulkaistu: 30.07.2021 00.00

Regions CUP 2.kierros SAPA - EBK

EBK jatkaa odotetusti Regions Cupin kolmannelle kierrokselle, kun vastustaja SAPA taittui lukemin 0-4.

EBKlla oli hieman muutoksia kokoonpanossa, ja muun muassa Arber puuttui tänään. Arberin kymppipaikan täytti hienosti Rinor Karaça, joka muutti laidasta keskelle, ja Rinorin paikalle oikeaan laitaan nousi Eetu Huunonen.

Pelirytmi ja tempo pidettiin omissa käsissä, ja palloa liikutettiin rauhassa. Perjantaina on kotipeli, eikä hevosia kannata juoksuttaa puhki.

Avausmaalin iskikin kymppipaikalta Rinor ja seuraavaksi oli vuorossa Huunonen. Molemmat pirteäsi esiintyneen Zaknounin esityöstä.

Toisella puoliajalla puraisi ensin Krenar Bajqinovci, ja lopuksi illan tehomies Zaknoun lukemiin 0-4.

Palloa liikutettiin rauhassa alhaalta ylös, ja keskentän kaksikko Arbnor Istrefi ja Eetu Kauria hallitsivat tonttiaan suvereenisti. Eetu ehkä pohjalta peliä tehneenä tänään MOTM, koko ajan oli mies liikkeellä vapaassa tilassa ja valmiina rytmittämään peliä. Bazenin poissaollessa laitapakkina oikealla tänään avauksessa nuori Jere Heikkinen, joka on ruoskinut itsensä huippukuntoon loukkaantumisen jäljiltä. Tässä miehessä riittää aaennetta.

Kapteeneja oli tänään kentällä, kun Palosen loukkaantumisen jälkeen (takareisi), nauha kiersi vaihtoruletin ansiosta 5 jätkän olkavarressa.

Hyvä tulos, kolmannen kierroksen arvontaa odottelemaan

Regions Cup 2. Kierros SAPA - EBK 0-4

0-1 Karaça (Zaknoun)

0-2 Huunonen (Zaknoun)

0-3 Bajqinovci (Heikkinen)

0-4 Zaknoun (Kauria)

Joukkueen uusimmat uutiset