Otteluraportti EBK - ToTe
Julkaistu: 30.07.2021 00.00

Otteluraportti EBK - ToTe

Kärkikamppailussa tasattiin pisteet lukemin 2-2.

Peli oli kokonaisuudessaan kovatasoinen ja tasaväkinen, ja molemmat joukkueet antoivat kaikkensa kentällä. Siniseltä puolustus suuntaan kollektiivinen ja tiivis esitys, ja taistelutahto ja uhrautuminen oli valttia.

Vastustaja oli fyysinen, vahva, urheilullinen ja nopea. Tämä johti tiukkoihin ja rehteihin kaksinkamppailuihin, vaikka mitään sikailuja ei nähtykään.

Avausmaalin iski 33. minuutilla hienon kuvion päätteeksi Fatos, joka iski Norin syötön maaliin. Jussi Lampio veikkasi lähimmäksi veikkaamalla syntyajaksi 31. minuuttia.

Vastustaja tasoitti ja meni 75. minuutilla johtoon muutaman EBKn maalipaikan jälkeen. Loppuminuutilla vastustaja oli lähellä lisätä johtoaan, mutta tilanteensa sössittyään iski ottelun tasoihin EBK, kun Rinor Karaça puski Eetu Kaurian keskityksen verkkoon.

Nostetaan siis esille joukkuepeli ja pelin taso ylipäänsä. Ottelu oli laadultaan ja intensiteetiltään hyvätasoinen ja laadukas.

Katsomossa oli porukkaa, ja tällä kertaa myös vastustajalla oli mukanaan fanijoukko. Äänekäs, reilu ja kannustava. Annetaan siis vielä papukaijamerkki kokonaistunnelmasta ja peukku omien lisäksi vastustajalle ja vastustajan faneille.

Hieno ottelutapahtuma siis, kiitos kaikille osallistujille!

EBK - ToTe 2-2

1-0 Fatos (Arbnor Istrefi)

1-1 ToTe

1-2 ToTe

2-2 Karaça (Kauria)


EDIT. Ottelun lopputulos muutettu 0-3 edustusoikeudettoman pelaajan vuoksi.

Seuran uusimmat

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo