Naiset, Naisten Ykkönen

PKKU - EBK   2 - 0

Tuusula UK TN

Tappio Tuusulasta

EBK naiset kohtasivat vieraspelissä PKKU:n Tuusulan urheilupuistossa. Edellinen kohtaaminen päättyi PKKUn 4-1 voittoon. EBK lähti niukalla kokoonpanolla otteluun. Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. PKKU yritti pitkillä palloilla yllättää vierasjoukkueen puolustusta, mutta nämä yritykset päättyi maalivahti Iida Peltolan syliin. EBK pystyi kierrättämään palloa mutta vaarallisille maalinteko paikoille ei päästy ensimmäisellä puoliskolla. Tuomarilinja oli erikoinen, vierasjoukkueelle nostettiin keltaisia kortteja, Mustajoelle ja Kortelaiselle liiallisesta kontaktista. Vierasjoukkueelle tavanomainen fyysisyys oli tuomarille liikaa, jonka seurauksena kotijoukkue sai muutaman vapaapotkun noin 20 metristä mutta Peltola hoiti nämä yritykset. PKKU murtautui 16 alueelle ja veto takatolpan kautta lirui maaliin ottelun 38 minuutilla.

Toiselle puoliajalle vierasjoukkue lähti hakemaan tasoitusta. Ottelu aaltoili puolelta toiselle, molempien joukkueiden yrittävän pelata pitkää palloa linjan taakse. EBK sai vapaapotkun 30 metristä mutta veto meni yli. EBK sai muutaman kulman mutta vastustajan puolustus hoiti nämä. EBK teki ainoan vaihtonsa 65 minuutilla Venla Ristolan astuen sisään kentälle. 71 minuutilla kotijoukkue sai kulman ja epäonnekseen etualueelta veto meni maaliin. EBK nosti pelin loppuun prässiä ja muutti pelisysteemiä mutta tulosta ei syntynyt. Ottelu päättyi PKKU:n 2-0 voittoon.

Kauden viimeinen ottelu pelataan kotona ensi lauantaina klo 13 alkaen, vastaan astuu Nurmijärven palloseura.

Tilastot
PKKU

2 - 0

(1-0)
38'MaaliLiukkonen Jasmina