Naiset, Naisten Ykkönen

EBK - HauPa  1 - 1

Keski-Espoo 1 TN

Naiset pistejakoon

EBK naiset saivat pitkänmatkan vieraita, kun Haukiputaan pallo saapui Keski-Espooseen. Edellinen kohtaaminen päättyi Espoolaisten 3-0 voittoon. Ottelu lähti käyntiin kotijoukkueen komennuksessa. Espoolaiset kierrättivät palloa ja yrittivät puhkoa vastustajan linjaa, tässä onnistumatta. Useat hyökkäykset päätyivät paitsioon tai vastustajan maalivahdin syliin. Haupalaiset saivat luotua nopeita vastahyökkäyksiä, kotijoukkueen maalivahti Iida Peltola hoiti nämä yritykset. Kotijoukkue sai ensimmäisen puoliajan loppuun usean hyvän hyökkäyksen muodostettua, mutta viimeistely uupui. Tauolle lähdettiin 0-0 tuloksessa.

Toinen puoliaika jatkui samalla tahdilla, kotijoukkueen pitäessä palloa ja vastustajan lyöden pitkää palloa linjan taakse. Kotijoukkueen laitalinkkiä Sophie Maidellia rikottiin useaan otteeseen boxissa, mutta päätuomari päätti jättää rikkeet viheltämättä. 64 minuutin kohdalla Sinna Suuriniemi toimittaa pallon boxiin ja Ella Koivu viimeistelee kotijoukkueen 1-0 osuman. Vierasjoukkueen Sara Kuotesaho pääsee tekemään tasoitusmaalin kulmasta ottelun 82 minuutilla. Ottelun loppu menee kotijoukkueen painostuksessa, mutta useasta hyökkäyksestä huolimatta voittomaalia ei synny. Pisteet tasattiin ja EBK:n yhden ottelun voittoputki katkeaa.

Seuraava ottelu pelataan lauantaina 21.8. klo 16 Keski-Espoossa kun vastaan asettuu Turun Palloseura.

Tilastot

1 - 1

HauPa
(0-0)
82'MaaliKuotesaho Sara