FC Honka/2 - EBK   1 - 2

Tapiola 1 TN

Naisten edustukselle voitto kauden avauksesta!

La 21.4.2018 FC Honka/2 - EBK 1-2 (0-1)

Kauden avausottelu FC Honkaa vastaan pelattiin aurinkoisella, mutta tuulisella Tapiolan tekonurmella. Heti ottelun alussa jouduimme tekemään ensimmäisen vaihdon Laura Lönnbergin loukkaannuttua. Vaarallisia tilanteita oli puolin ja toisin ja peli oli suhteellisen tasaista. 22. minuutilla Emilia Jaatinen pistää läpisyötön Johanna Muhoselle, joka viimeistelee pallon verkkoon. Puoliajalle mentiin EBK:n 0-1 johtoasemassa.

54. minuutilla saimme vapaapotkun rangaistusalueen ulkopuolelta vastustajan rikottua Sara Lipposta puskutilanteessa. Tämän seurauksena Emilia Jaatinen laittoi hienon vedon, joka kuitenkin meni hiukan ohi yläkulman. Kuitenkin pian tämän jälkeen 56. minuutilla Enni Kivioja laukoi meidät 0-2 johtoon hienon syöttelypelin päätteeksi. Vastustaja pääsi vielä kaventamaan 61. minuutilla, jolloin tilanne oli 1-2. Tämä jäi myös ottelun loppulukemaksi tiukan väännön jälkeen.

Tämä oli hyvä aloitus kaudelle ja tästä on hyvä jatkaa seuraaviin peleihin!

Tilastot
FC Honka/2

1 - 2

(0-1)
23'MaaliMuhonen Johanna
57'MaaliKivioja Enni