Keski-Espoo 1 TN

EBK:n naisille voitto FC Espoosta!

Ke 16.5.2018 EBK - FC Espoo 6-1 (2-0)

Paikalliskamppailu osa 1.

Helteisen keskiviikkopäivän päätteeksi EBK kohtasi hyvin kauden aloittaneen FC Espoon. Vastustajan kovuus ja kurinalainen pelitapa oli tiedossa ja peliin lähdettiin pienoisessa altavastaajan roolissa. Pelin alku oli tasaista vääntämistä, joskin tuomarin sallima pelikovuus yllätti etenkin kotijoukkueen. Kymmenen minuutin kohdalla EBK saa vapaapotkun hieman kuudentoista alueen ulkopuolelta ja pallon taakse asettunut Miia Koppanen upottaa pallon taitavasti vastustajan verkkoon. Maalista innostunut ja pelin kovuuteen mukaan päässyt kotijoukkue sai luotua useita vaarallisia maalipaikkoja, onnistumatta kuitenkaan viimeistelyssä. Ensimmäisen puoliajan lopussa EBK sai ensimmäinen kulman, josta Emilia Jaatinen löysi täydellisellä keskityksellä takatolpalla seisoneen Niina Tyynismaan pään ja tällä kertaa Niina ei erehtynyt, ottelussa siirryttiin tauolle 2-0 lukemissa.

Toisella puoliajalla vierasjoukkue tuli aggressiivisella pelityylillä hakemaan kavennusta ja FC Espoo onnistuikin kaventamaan ottelun 2-1 Oona Koivulan hyvällä kaukovedolla. FC Espoo jatkoi ylhäältä prässäämistä, mutta EBK:n puolustaminen tiiviinä joukkueena kuitenkin palkiittiin. Kotijoukkueen hyökkääjät Miia Koppanen ja Ella Seppälä aiheuttivat hankaluuksia vastustajan puolustukselle syvyydestä lähteneillä, hyvin ajoitetuilla läpijuoksuilla. Puolustuksen puhkominen palkittiin nopeaan tahtiin syntyneillä kolmella maalilla, joista Ella viimeisteli kaksi. Ottelun lopussa nähtiin vielä Miian täydellisyyttä hipova syöttö maalille, josta kaikkensa antanut joukkueen kapteeni sinetöi ottelun lopputuloksen 6-1.

Hieno taistelu koko joukkueelta!

#23

Tilastot

6 - 1

FC Espoo
(2-0)
11'MaaliKoppanen Miia
44'MaaliMäenpää Niina
63'MaaliKoppanen Miia
78'MaaliSeppälä Ella
89'MaaliSeppälä Ella
92'MaaliMäenpää Niina