EBK - FC Honka/2  5 - 1

Keski-Espoo 2 TN

Naisten kakkosen paikallisottelusta pisteet EBK:lle

19.6.2018 EBK - FC Honka/2 5-1 (1-1)

EBK kohtasi kotikentällään paikallisvastustaja FC Hongan. Ottelu käynnistyi vierasjoukkueen painostuksella. Honka sai luotua heti alussa maalintekopaikkoja, mutta EBK:n kivikova topparipari Ilomäki-Eerikäinen piti oman alueen puhtaana. EBK sai rakennettua vaarallisia hyökkäyksiä, 25 minuutilla Emilia Jaatinen kaadettiin kuudentoista-alueen ulkopuolella. Miia Koppanen asettui pallon taakse ja millintarkka veto upposi yläriman kautta Hongan verkkoon. 5 minuuttia myöhemmin Honka sai painostusta EBK:n maalille ja Jenni Talvela teki tasoituksen. Puoliajalle lähdettiin tasatilanteessa. Toista puoliaikaa ehdittiin pelata 3 minuuttia kun Heidi Ilomäki purki pallon keskialueelle ja Koppanen kävi tuikkaamassa tilanteeksi 2-1. EBK sai pelin omiin nimiinsä ja sai luotua vaarallisia maalintekopaikkoja.Keskikentällä Seppälä-Jaatinen kaksikko uurasti joukkueen puolesta. 62 minuutilla Mathilda Carpelan puski pallon vastustajan maalivahdille, pallo jäi pyörimään alueelle ja Koppanen viimeisteli tyhjiin 3-1 osuman. 4 minuuttia edellisestä Koppanen sai pallon jalkaan keskialueella ja yllätti maalivahdin kaukovedollaan, tilanne jo 4-1. 73 minuutilla Enni Kivioja pujotteli laidalta ja pääsi keskittämään maalille, Koppanen sinetöi loppulukemiksi 5-1 EBK:lle. Joukkue jäi ansaitulle kesätauolle ja palaa tositoimiin 25.7. LePaa vastaan.

Tilastot

5 - 1

FC Honka/2
(1-1)
25'MaaliKoppanen Miia
48'MaaliKoppanen Miia
62'MaaliKoppanen Miia
66'MaaliKoppanen Miia
73'MaaliKoppanen Miia