EBK - FC Viikingit  3 - 1

Keski-Espoo 2 TN

Naisten edustuksen kausi päättyi voittoon

22.9.2018 EBK - FC Viikingit 3-1 (2-1)

EBK:n naisten edustusjoukkueen kauden viimeinen sarjapeli pelattiin kotikentällä FC Viikinkejä vastaan. Naiset saivat ensimmäiselle puoliajalle Mauri-myrskyssä myötätuulen ja käyttivät tämän hyödykseen korkealla karvauksella tehden vastustajalle puolustuspäässä pelaamisen vaikeaksi. Jo seitsemännellä peliminuutilla Lipposen erinomaisesta läpisyötöstä Seppälä pääsee tuikkaamaan pienestä kulmasta kotijoukkueen johtoon. Peli 1-0.

Maalin jälkeen vierasjoukkue sai EBK:n kiusaksi muutaman kulmapotkun ja vapaapotkun, mutta Hurmekoski kotijoukkueen maalitolppien välissä jatkoi koko kauden tutuiksi tulleita varmoja otteita ja upeita venytyksiä.

EBK pääsi 24 minuutilla lisäämään johtoasemaa 2-0. Puolustuspäästä Raekallio syötti määrämittaisen pallon vierasjoukkueen puolustuksen yli. Carpelan keskikentältä luki tämän tilanteen ja hän pääsi näin ollen yksin vastustajan maalivahtia vastaan. Carpelan ei erehtynyt, vaan sijoitti pallon vastaan tulleen maalivahdin yli ja verkot tötterölle.

Vastustaja pääsi vielä ensimmäisen puoliajan lopussa ping pong –palloilun jälkeen kaventamaan tilanteen 2-1 tarkalla vedolla alakulmaan, mille tällä kertaa Hurmekoskikaan ei voinut mitään. Toiselle puoliajalle lähdettiin siis 2-1 – tilanteessa.

Toinen puoliaika oli Viikinkien pienoista hallintaa, mutta lopputulokseksi pelistä saatiin EBK:lle kauden viimeisestä sarjapelistä kuitenkin 3-1 kotivoitto Jaatisen tehdessä vielä 79 minuutilla maalin.

EBK:n naiset sijoittuivat lohkossaan viidenneksi. Pelin jälkeen naiset jaksoivat vielä lähteä tanssimaan. tekemään yhteenvedon menneestä kaudesta ja suunnittelemaan tulevaa. Nyt naiset viettävät pienen tauon ja sen jälkeen aloittavat treenauksen tuoreella draivilla kohti tulevaa kautta.

#13

Tilastot

3 - 1

FC Viikingit
(2-1)
8'MaaliSeppälä Ella
23'MaaliCarpelan Mathilda
80'MaaliJaatinen Emilia