LePa - EBK   2 - 6

Säterinniitty TN

Naisten kakkosessa EBK palasi tauolta voitokkaasti

Ke 25.7.2018 LePa - EBK 2-6 (1-3)

Helteisen keskiviikkoillan paikalliskamppailu käytiin Leppävaarassa, kun EBK saapui LePan vieraaksi. Kuumasta säästä huolimatta peli lähti käyntiin nopeilla hyökkäyksillä. Jo 10 minuutilla LePan Anna Salmi upotti näyttävän kaukolaukauksen EBK:n verkkoon. Ensimmäisen maalin jälkeen mentiin päädystä päätyyn. EBK:n maalitolppien välissä torjunut Heta Karjalainen ja vastustajan maalivahti tyrehdyttivät vastustajien hyökkääjien maalipaikat. Puolen tunnin kohdalla maalipörssiä johtava Miia Koppanen sai kuitenkin täräytettyä pallon maalivahdin selän taakse. Tilanne tasan. EBK:n vire muuttui ja maalihalut kasvoivat. Vain viisi minuuttia myöhemmin verkot heiluivat kulman jälkitilanteesta, kun Ella Seppälä laittoi pallon maaliin. Samainen hyökkääjä oli pahanteossa vain neljä minuuttia myöhemmin, kun Enni Kivioja taisteli pallon ylös laidasta. Enni keskitti ja Ella sai päänsä väliin juuri maalivahdin näppien edestä. Tauolle siirryttiin vierasjoukkueen johtaessa 1-3.

Toiselle jaksolle LePa tuli rytinällä ja pallo olikin jo ensimmäisen hyökkäyksen päätteeksi maalissa Elisa Väisäsen toimesta. EBK sai kuitenkin oman pelinsä kokoon ja pallo saatiin pysymään omalla joukkueella. Lopulta voittonumerot saatiin kasvuun, kun Miia tarjoili Ellalle mahdollisuuden hattutemppuun – eikä hyökkääjä erehtynyt. EBK kahden maalin johtoon. Vain minuuttia myöhemmin Tyynismaa-Carpelan-Koppanen kuvio toi tulosta ja Miia tykitti pallon maaliin. Numerot kasvoivat lopulta numeroihin 6-2, kun Ella kävi vielä kertaalleen laittamassa pallon vastustajan verkkoon. EBK painoi hyökkäyspäässä ja auringon paahtaessa pelin tempo hieman hyytyi loppua kohden. Maalipaikkoja oli lopussa kasvattaa lukemia vieläkin suuremmiksi, mutta palloa ei enää saatu maaliin asti.

Hieno peli EBK:lta ja kesätauon jälkeen jatkettiin siitä mihin viime pelissä jäätiin. Lauantaina päästään taistelemaan jälleen helteisessä säässä, kun vastaan asettuu sarjan kolmonen NJS. Nähdään Keski-Espoon tekonurmella lauantaina klo 14!

Tilastot
LePa

2 - 6

(1-3)
30'MaaliKoppanen Miia
35'MaaliSeppälä Ella
39'MaaliSeppälä Ella
65'MaaliSeppälä Ella
66'MaaliKoppanen Miia
74'MaaliSeppälä Ella