NJS - EBK   4 - 2

Klaukkala TN

Naisten kakkosessa pisteet jäivät Klaukkalaan

To 10.5.2018 NJS- EBK 4-2 (2-1)

Vieraspeli pelattiin Klaukkalassa +15 asteen kuumuudessa. Peli alkoi pienellä NJS:n paineella. Jo 10 minuutin kohdalla NJS:llä oli ollut 3 kulmapotkua. EBK:lla oli pelin alussa Niinan ja Ennin hyvät kaukolaukaukset, jotka kuitenkin meni hieman yli vastustajan maalista. 24 minuutin kohdalla Empun hyvästä kulmaputkusta Matte tekee maalin, jolloin EBK johtaa peliä 0-1. Myöhemmin 37 minuutin kohdalla NJS pääsee tasoittamaan pelin 1-1. 43 minuutin kohdalla NJS tekee 1-2 johtomaalin maalin edestä, jolloin puoliajalle lähdettiin 1-2 tappio asemasta.

Seuraavat maalit tulevat jo 51 min ja 53 min kohdalla vastustajalle, jolloin tilanne on jo 1-4. Vastustajalta tulee toisen puoliajan aikana vetoja, jotka Tytti torjuu hienosti. EBK teki ensimmäisen vaihdon pelin 60 min kohdalla, jolloin Laura tuli vaihtoon ja keskikentälle meni Ella. Seuraava vaihto tapahtui 71 min kohdalla, jolloin Sara tuli keskikentältä vaihtoon ja tilalle meni Heta. EBK:lla on toisella puoliajalla myös muutamia hyviä kaukolaukauksia, jotka vastustaja kuitenkin torjuu. 90 minuutin kohdalla Miia antoi kulmapotkun, jonka Niina laittoi hienosti maaliin 2-4. Pelin lopuksi NJS palkitsi kummankin joukkueen parhaan pelaajan. EBK:n maalivahti Tytti sai palkinnon hienosta maalivahti työstä.

EBK hävisi kolme pistettä Klaukkalaan. Seuraava ottelu on keskiviikkona 16.5 FC Espoota vastaan. Ottelu pelataan Keski-Espoon tekonurmella klo 20:40.

Tilastot
NJS

4 - 2

(2-1)
25'MaaliCarpelan Mathilda
91'MaaliMäenpää Niina