FC Viikingit - EBK   5 - 1

Kartano TN

Naisten kakkosessa EBK jäi pisteittä

13.6.2018 FC Viikingit - EBK 5-1 (3-0)

EBK kävi FC Viikinkien vieraana Kartanon tekonurmella ottamassa rökäletappion 5-1.

Viikkarit lähtivät liikkeelle hyvällä draivilla heti pelin alusta ja hyökkäsivät nälkäisesti. Ensimmäinen maali nähtiinkin jo 2. minuutin kohdalla. Viikkareiden nopea ja voimakas nro 13 (Aure Von Zanse) pisti hankalan pallon oikealta vasempaan alakulmaan sivutolpan kautta. Sama pelaaja jatkoi vielä maali-iloittelua minuuteilla 11 ja 14 ja teki ottelussa hattutempun.

Loppuosassa ensimmäistä puoliaikaa EBK pääsi muutaman kerran hyökkäysasemiin, mutta Viikkareiden maalivahti osoitti taitonsa ja torjui yritykset. Alun synkkä viisitoistaminuuttinen koitui loppupelin kohtaloksi, eikä pelivirettä oikein enää löytynyt.

Puoliajalta EBK teki yhden vaihdon keskikentälle ja sisään tulleen Heidin vielä heräillessä pelitempoon Viikkareiden nro 4 (Anna Karvonen) iski 0-4 maalin vapaasti maalin edestä. EBK teki muutaman vaarallisen hyökkäyksen, joista syntyi Miian kavennusmaali 69. minuutilla. Seuraavasta tilanteesta nro 4 kävi vielä kuittaamassa lukemat 5-1:teen.

EBK ei ollut tänään vireessä ja karu alku söi selvästi pelifiilistä. Viikkarit hyökkäsi ahnaasti joukkueena, rakenteli peliä hyvin, puhui ja haki paikkaa. He pystyivät purkamaan ja avaamaan korkeat pallot omilleen ja pelissä oli ideaa. EBK:n pakka oli turhan leveällä välillä sekä leveys- että pituussuunnassa ja kaksinkamppailut hävittiin.Tänään ei ollut EBK:n päivä.

Tilastot
FC Viikingit

5 - 1

(3-0)
69'MaaliKoppanen Miia