EBK Fs, Miesten Futsal-Ykkönen

EBK FS - FC Rauma  5 - 0

Opinmäen liikuntahalli

5-0 riittää, EBK/FS kiittää!

24.2.2019 Opinmäen liikuntahallissa pelattiin Futsal-Ykkösen kamppailu, joka päättyi lopulta riemukkaasti EBK/FS:n 5-0 voittoon vierailija FC Raumasta. Tulos oli itsessään loistava osoitus EBK:n iskukyvystä, sillä ennen kamppailua FC Raumalla oli vielä mahdollisuudet taistella noususta ja EBK:lla oli vielä ottelun jälkeenkin mahdollisuus pudota. Sarjataulukon tilanne ei näkynyt kuitenkaan kentällä, joten kolme pistettä jäi tällä kertaa Espooseen.

Ottelu alkoi FC Rauman hallinnalla ja toisaalta tämä oli koko ottelun kuva, Rauma piti palloa ja EBK/FS puolusti erinomaisesti ja kävi iskemässä tarvittavat maalin verkon perukoilla. Ei pidä vähätellä myöskään kotiyleisön tukea, joka oli parasta mitä koko kaudella oli ollut tarjolla. Yleisöä oli arviolta sadan pintaan, mutta yleisö oli ennenkaikkea todella äänekäs, joka siivitti EBK:n totaaliseen hurmokseen. Jos et usko, käy tsekkaamassa striimitallenne, josta kyllä huomaat kuinka kova pauhu hallissa jälleen oli. Ensimmäisen jakson maaleista vastasivat Antti Korhonen sekä Guri Qerimi.

Toiselle jaksolle asteltiin DJ LÖNNin soittaessa Ukkometsoa, joka ilmeisesti oli tilanteeseen sopiva kappale, sillä toinen jakso ei ollut vanhentunut edes minuuttia kun Zanjar "apupaperi, leipuri" Abubakir siirsi kotijoukkueen jo 3-0 johtoon. Pari minuuttia tästä ja oli Antti Korhosen vuoro lisätä johtoa jo 4-0 tilanteeseen. Seuraavaa osumaa saatiin odottaa ottelun viimeiselle minuutille saakka, kunnes Leo Rautiainen viimeisteli loppulukemat 5-0. Tätä ennen raumalaiset ehtivät kokeilla maalintekoa reikäpaidan turvin, eikä EBK:kaan onnistunut ylivoimallaan paremmin Jere Kyrkön saatua punaisen kortin. Ottelu päättyikin 5-0 ja espoolaisjuhlat olivat valmiina alkamaan.

Päivän parasta antia ei kuitenkaan ollut suvereeni 5-0 voitto, vaan tapahtuman ottelun jälkeen. Joukkue siirtyi EBK-Honka areenan sauna/konferenssi-tiloihin, jossa Miftar "joulukinkku" Hajliti valmisti koko joukkueella ruokaa. Rankalaiset sekä Alberon Zenelin nimeämä "Miffiburger" veivätkin nälkäisten pelaajien sekä taustojen kielet mennessään ja tästä olikin mukava siirtyä yöpuun kautta kohti seuraavan viikon rasituksia.

Tilastot

5 - 0

FC Rauma
(2-0)
5'MaaliKorhonen Antti
17'MaaliQerimi Guri
20'MaaliAbubakir Zanjar
24'MaaliKorhonen Antti
39'MaaliRautiainen Leo