EBK Fs, Miesten Futsal-Ykkönen

Riemu - EBK FS   2 - 4

Jyväskylä, monitoimitalo

Voittoputki sai jatkoa Jyväskylästä

EBK/FS matkusti 3.3.2019 sunnuntaina kohtaamaan Jyväskylään paikallisen ylpeyden Liikunnan Riemun. Hienon esityksen jälkeen pisteet matkasivat Espooseen lukemin 2-4 ja suoritusta hienontaa entisestään se, että espoolaiset olivat varmistaneet sarjapaikkansa ennen ottelua, mutta EBK ei silti lähtenyt löysäilylinjalle. Joukkue veti koko ottelun hyvällä asenteella ja suorasta liiganoususta taisteleva Riemu jäi tällä kertaa nuolemaan näppejään, hyvä revanssi siis joulukuisesta tappiosta, jossa liikuntalaiset höykyttivät EBK:ta Opinmäessä lukemin 3-5.

Itse ottelu alkoi Riemun kannalta loistavasti, kun Garry Lewis siirsi jo ensimmäisessä vaihdossa kotijoukkueen 1-0 johtoon. Riemu piti puoliajalla enemmän palloa, mutta EBK puolusti todella tiiviisti eikä maalipaikoilla juuri mässäilty. Näissä lukemissa siirryttiin myös tauolle, jonka aikana espoolaiset päättivät yhdessä tuumin nostaa jokainen omaa tekemisen tasoaan paremmaksi. Tämä toimi, sillä ensiksi Antti Korhonen siirsi Joman pitseihin ja seuraavaksi EBG:n "syöttökone" Antti "Akcarlos6" Korhonen pelasi pelivälineen JÄRKÄLEMÄISELLE Dia "Gangsta" Shemarille, joka jatkoi zlatanmaisesti pallon verkon perukoille. Todella akrobaattinen suoritus Dialta!

1-2 tilanteessa EBK/FS ehkä tuudittautui hieman hyvänolon-tunteeseen ja Tuure Fagerström purjehti laidan kautta ohi FIFA-pelisarjasta tutulla harhautuksella ja laukoi ottelun 2-2 tasatilanteeseen. Näissä lukemissa pelattiinkin siihen asti kunnes Riemu käytti aikalisänsä ja otti viidennen kenttäpelaajan kentälle reikäpaidan muodossa. Tähän EBK/FS iski ja Leo "Vitsin Fresh, Matikan opettaja" Rautiainen teki kaksi maalia putkeen.

Summeri soi ja juhlat olivat valmiina alkamaan, sillä orastava voittoputki oli saanut jälleen jatkoa. Jatkuuko voittoputki kauden viimeisessä ottelussa kun Kaustisilta saapuu vieraaksi FC Monkulat. Tule itse toteamaan se paikan päälle. Ottelu pelataan lauantaina 9.3.2019 kello 13:00 Opinmäen liikuntahallissa ja otteluun on vapaa pääsy.

Tervetuloa!

Tilastot
Riemu

2 - 4

(1-0)
22'MaaliKorhonen Antti
38'MaaliRautiainen Leo