Esittely
Ottelutilastot
Riemu - EBK FS
2019 - EBK Fs - Miesten Futsal-Ykkönen
Klo 14:00 Jyväskylä, monitoimitalo
3
Maa

Riemukas sunnuntai


EBK/FS matkustaa sunnuntaina 3.3 viimeiselle vierasreissulle Jyväskylään legendaariselle Monnarille kohtaamaan paikallisen ylpeyden Liikunnan Riemun. Ottelun asetelmat ovat jännittävät tätä kirjoittaessa, sillä EBK/FS:llä on vielä mahdollisuudet pudota sekä Riemulla on mahdollisuudet jopa suoraan nousuun Liigaan. Tunnetta ja latausta siis ei tule tästäkään ottelusta uupumaan, vaan kuten Riemu EBK:n lanseerasi, niin EBG tulee varmasti kiusaamaan Liikunnan Riemua. Tavoitteena toki se, että 3 pistettä lähtee kotimatkalle Espooseen.Liikunnan Riemu

Liikunnan Riemu on 2011 perustettu urheiluseura, jonka lajivalikoimaan kuuluu muun muassa futsal, jalkapallo, jää hoki kendo ja salipändi. Seura on tunnettu siitä, että sen jäsenistö pääosin koostuu Jyväskylän Yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan opiskelijoista. Menestynein Riemu on ollut futsalin saralla, josta kertovat sen vuodet liigaparketeilla. Sinne myös liikuntalaiset halajavat takaisin.

Huomiseen otteluun EBK:n skouttien mukaan jyväskyläläiset pääsevät lähestulkoon parhaalla nipullaan, ainoastaan pelikiellossa oleva joukkueen paras pistemies Jonne Forsström puuttuu kokoonpanosta. Forsströmiä pisteiden valossa ovat säestäneet Leevi Kemppainen sekä usealla espoolaiselle tuttu Tuure "Möykky" Fagerström. Skoutit kertovat myös, että liikuntalaiset ovat vihdoin löytämässä Monnarin katsomoon ja EBK/FS pääseekin vierailemaan suuripäisen kotiyleisön edessä. Kotiin jäävät espoolaiset voivat seurata ottelua Riemun tarjoamalta striimiltä, johon linkki löytyy tämän ennakon lopusta.


EBK/FS

EBK/FS lähtee otteluun täydellä lapulla ja muutamia nälkäisiä pelimiehiä on jouduttu jättämään myöskin kokoonpanon ulkopuolelle. Pääasiallisesti kuitenkin FC Rauma -ottelussa menestyksekkäästi esiintynyt ryhmä on kasassa, muutamalla lisäyksellä. Huhut Leppävaaran kaduilta kertovat, että lokakuussa pelikentät loukkaantumisen johdosta jättänyt kaveri on huomenna palaamassa kokoonpanoon. Vinkkinä faneille, että penkkitulos on nyt loukkaantumisen jälkeen kuulopuheiden mukaan jo lähemmäs 110 kiloa. Uskoo ken tahtoo.

EBK/FS lähteekin otteluun itseluottamusta uhkuen ja täynnä näytön haluja, sillä joulukuun tappio Riemulle kotikentällä on yhä tuoreessa muistissa. "EBG" onkin valmiina jättämään kaikkensa Monnarin parketille, viimeinenkin hikipisara on vuodatettava ja voitto on ansaittava. Joukkue onkin asettanut tavoitteekseen sarjapaikan varmistamisen, ettei viimeiselle kierrokselle enää jäisi liikaa jännitettävää ja paineita.


Huomenna siis kello 14:00 Jyväskylän Monnarilla tuomari viheltää ottelun alkaneeksi. Toivottavasti paikalle löytäisi myös EBK-mielisiä, mutta jos ei niin virittäkää vastaanottimet Liikunnan Riemun YouTube-kanavalle ja kannustakaa EBK/FS kauden viimeiseen vierasvoittoon.

Linkki kello 13:45 alkavaan striimiin Liikunnan Riemun YouTube-kanavalle (itse ottelu alkaa kello 14:00) :

https://www.youtube.com/watch?v=cxRMEB9DpcM


Voittoputki sai jatkoa Jyväskylästä


EBK/FS matkusti 3.3.2019 sunnuntaina kohtaamaan Jyväskylään paikallisen ylpeyden Liikunnan Riemun. Hienon esityksen jälkeen pisteet matkasivat Espooseen lukemin 2-4 ja suoritusta hienontaa entisestään se, että espoolaiset olivat varmistaneet sarjapaikkansa ennen ottelua, mutta EBK ei silti lähtenyt löysäilylinjalle. Joukkue veti koko ottelun hyvällä asenteella ja suorasta liiganoususta taisteleva Riemu jäi tällä kertaa nuolemaan näppejään, hyvä revanssi siis joulukuisesta tappiosta, jossa liikuntalaiset höykyttivät EBK:ta Opinmäessä lukemin 3-5.

Itse ottelu alkoi Riemun kannalta loistavasti, kun Garry Lewis siirsi jo ensimmäisessä vaihdossa kotijoukkueen 1-0 johtoon. Riemu piti puoliajalla enemmän palloa, mutta EBK puolusti todella tiiviisti eikä maalipaikoilla juuri mässäilty. Näissä lukemissa siirryttiin myös tauolle, jonka aikana espoolaiset päättivät yhdessä tuumin nostaa jokainen omaa tekemisen tasoaan paremmaksi. Tämä toimi, sillä ensiksi Antti Korhonen siirsi Joman pitseihin ja seuraavaksi EBG:n "syöttökone" Antti "Akcarlos6" Korhonen pelasi pelivälineen JÄRKÄLEMÄISELLE Dia "Gangsta" Shemarille, joka jatkoi zlatanmaisesti pallon verkon perukoille. Todella akrobaattinen suoritus Dialta!

1-2 tilanteessa EBK/FS ehkä tuudittautui hieman hyvänolon-tunteeseen ja Tuure Fagerström purjehti laidan kautta ohi FIFA-pelisarjasta tutulla harhautuksella ja laukoi ottelun 2-2 tasatilanteeseen. Näissä lukemissa pelattiinkin siihen asti kunnes Riemu käytti aikalisänsä ja otti viidennen kenttäpelaajan kentälle reikäpaidan muodossa. Tähän EBK/FS iski ja Leo "Vitsin Fresh, Matikan opettaja" Rautiainen teki kaksi maalia putkeen.

Summeri soi ja juhlat olivat valmiina alkamaan, sillä orastava voittoputki oli saanut jälleen jatkoa. Jatkuuko voittoputki kauden viimeisessä ottelussa kun Kaustisilta saapuu vieraaksi FC Monkulat. Tule itse toteamaan se paikan päälle. Ottelu pelataan lauantaina 9.3.2019 kello 13:00 Opinmäen liikuntahallissa ja otteluun on vapaa pääsy.

Tervetuloa!

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
2 - 4
(1 - 0)
FS
1' Maali Lewis Garry

22' Maali Korhonen Antti

23' Maali Fagerström Tuure

38' Maali Rautiainen Leo

38' Maali Rautiainen Leo
Lisää uutisia
Esbo Bollklubb
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat