TB2, B-tytöt ykkönen

EBK TB2 - JäPS

Keski-Espoo 1 TN

EBK TB2 päätti ykkösen kevätkauden 10-1 murskavoittoon JäPs:istä

Lauantaina 29.6. pelattiin B-tyttöjen ykkösen viimeinen kierros ja TB2 sai vieraaksi JäPsin Järvenpäästä. Pelin alussa kotijoukkue ei ollut täysin hereillä ja 9 minuutin kohdalla JäPs pääsi maalintekoon, tilanteeksi siis 0-1. EBK:n peli kulki kuitenkin hyvin ja Iita pääsi kuittaamaan tasoituksen 18 minuutin kohdalla ja johtomaalin 28 minuutin kohdalla. Tauolle mentiin 2-1 lukemissa.

Toisen puoliajan alussa Patricia pääsi maalintekoon kaksi kertaa ja 52 minuutin kohdalla tilanne oli jo 4-1-. JäPs oli liikkeellä vain yhdellä vaihtopelaajalla ja teki vaihtonsa jo ensimmäisellä puoliajalla. Tämä alkoi väistämättä näkyä JäPsin väsymisenä kun taas EBK vaihtoi tuoreita pelaajia kentälle. JäPsin korkealla pelannut puolustuslinja ohitettiin pystysyötöillä kerta toisensa jälkeen. Kahdentoista minuutin aikana EBK rankaisi läpiajoista 6 kertaa: 3x Jenna, kerran Olivia ja Ella R sekä Patricia vielä kerran. Hattutemput siis Jennalle ja Patricialle! Tällaisen pelin jälkeen voikin lähteä kesätaolle hyvillä mielin.

TB2 sijoittui 11 joukkueen lohkossa kahdeksanneksi, joten pelit jatkuvat ykkösessä myös syyskaudella. Tähän voidaan olla tyytyväisiä. Isot kiitokset TB1:n pelaajille, jotka olivat mukana peleissämme.TPS/KaaPo YJ voitti lohkon puhtaalla pelillä ja VJS sijoittui toiseksi. Kolmas tasoltaan selkeästi TB2:ta edellä ollut joukkue oli EPS. Yllättäjänä voidaan pitää neljänneksi yltänyttä sarjanousija HyPsiä.