15.00
TB2, B-tytöt ykkönen

EBK TB2 - HJS

Keski-Espoo 2 TN

TB2:n ottelut Ykkösessä jatkuivat Sunnuntaina 14.4. kotipelillä Hämeenlinnan HJS:ää vastaan. Cloden oli loukkaantunut TBSM-pelissä lauantaina, mutta vahvistuksiksi oli saatu TB1-joukkueesta Emma, Melina ja Rebecca.

Alussa EBK ei saanut syöttöpeliä toimimaan. Pallo menetettiin keskikentällä useasti ja HJS laittoi juksupalloja nopealle ja taitavalle kärjelleen numero 4:lle, Eerika Lähdekorvelle. HJS tuli kovaa myös laitoja pitkin. Jo 12 minuutin kohdalla Lähdekorpi laittoi pallon EBK:n maaliin. Jatkoa seurasi ja puolen tunnin pelin jälkeen lukemat olivat HJS:lle jo 0-3. Rumat lukemat, mutta kyllä EBK:kin onnistui luomaan tilanteita. Lopulta Melina kavensi 34 minuutin kohdalla lukemiksi 1-3. Muutama minuutti ennen ensimmäisen puoliajan loppua puolustuksen lukko Ronja loukkaantui ja joutui vaihtoon.

Erätauolla EBK:n valmentajana toiminut Pasi korosti syöttöpelin merkitystä ja loi uskoa omaan tekemiseen. EBK:n syöttöpeli paranikin ja takaa-ajo jatkui Melinan 2-3 kavennuksella. Pelin hallinta oli EBK:lla, mutta HJS pääsi kuittaamaan tilanteeksi 2-4. Tätä maalia ei todellakaan kaivattu. EBK:n peli näytti kuitenkin hyvältä ja tilanteita luotiin. 70 minuutin jälkeen vastustaja rikkoi rankkarialueella. Emma laukoi rankkarin vuorenvarmasti vasempaan alanurkkaan ja tilanteeksi 3-4. Muutaman minuutin kuluttua Emma oli taas asialla ja tilanne 4-4. Jännittävien tilanteiden jälkeen tämä säilyi myös lopputuloksena.

Hieno nousu joukkueelta. Voittokin olisi ollut otettavissa vähän paremmalla tuurilla, mutta taisi niitä paikkoja olla myös vastustajalla. Nyt muutaman viikon tauko peleistä, jotka jatkuvat Tampereella 5.5.