TB2, B-tytöt ykkönen

Ilves/2 - EBK TB2

Kauppi 1 TN

TB2:lle harmillinen 2-0 tappio Ilvestä vastaan

TB2 Iidalla, Rebecalla ja Melinalla vahvistettuna matkasi Ykkösen kolmanteen peliin Ilves/2 vastaan Tamperelle 5.5. Sarjassa oli takana kaksi tasapeliä Honka/2 ja HJS:ää vastaan.

Hieman sekavan alun jälkeen EBK otti pelin hallintaansa. EBK loi tilanteita, joista hienoimmassa pallo pelattin 3-4 nopealla syötöllä Rebecalle. Ilveksen maalivahti kuitenkin torjui hyvän vedon. EBK sai useamman läpiajon, mutta tuloksena oli joko tolppa, torjunta tai laukaus ohi maalin. Ilves ei ensimmäisellä puoliajalla mitään ihmeellistä esittänyt.

Toinen puoliaika jatkui samaa rataa. Usemapi läpiajo, joista yhdessä Lena veti tolppaan. Palloa ei vaan saatu maallin. Ilves sai puolesta kentästä vapaapotkun 74 minuutin kohdalla. Hieno veto upposi EBK:n maaliin. Tämän jälkeen EBK nosti hyökkäystä, mutta seurauksena oli Ilves-pelaaja Liehun läpiajo ja toinen maali. Lopputulos oli harmillinen 2-0 tappio.

Tuloksesta huolimatta pelissä oli paljon hyvää. Erityisesti esiin voisi nostaa Iidan, Juulia, Fannin ja Lenan suoritukset.

Tästä sisuuntuneena TB2 jatkaa pelejä seuraavaksi kotipelillä 11.5. FC Espoota vastaan.