EBK ry:n kevätkokous 27.3.
Julkaistu: 28.03.2018 00.00

EBK ry:n kevätkokous 27.3.

Kokouksen puheenjohtajana toimi seuran 1. varapuheenjohtaja Pasi Koivu, joka aluksi ilmoitti kokoukselle seuran puheenjohtajan Taru Alenin eronneen toimestaan. Uuden puheenjohtajan valitsemiseksi järjestetään uusi kokous, johon lähetetään erillinen kutsu. Samassa kokouksessa tullaan käsittelemään myös mahdollinen sääntömuutos seuran nimenkirjoitusoikeuteen liittyen. Kokous pidetään EBK-Honka Areenan neuvottelutilassa 9.4.2018 klo 18 alkaen. Tervetuloa kaikki asiasta kiinnostuneet jäsenet!

Kevätkokouksessa vahvistettiin edellisen tilikauden toimintakertomus ja tilinpäätös, kuultiin tilintarkastajan lausunto tilikauden hallinnosta sekä myönnettiin vastuuvapaus hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille. Puheenjohtaja esitti analyysin seuran taloudellisesta tilanteesta todeten, että seuran suunta sekä talouden että varsinaisen toiminnan kannalta on eteenpäin ja ylöspäin!

Keskusteluun nostettiin myös seuran järjestämät leirit Eerikkilässä ja niiden suosion hiipuminen. Hallitus määrättiin pohtimaan leirille sellaista vaihtoehtoa, jossa huomioitaisiin myös vanhemmat ikäluokat. Lisäksi hallitusta pyydettiin tutkimaan mahdollisuutta, että seuran käyttämässä järjestelmässä Jopoxissa laskuja voisi maksaa myös maksukorteilla.

Seuran uusimmat

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo