Otteluraportti vs. ToPV
Julkaistu: 13.10.2018 00.00

EBK/FS starttasi matkansa kohti pohjoista kuudelta aamulla Espoossa. Matka sujui joutuisasti ja perille päästiinkin suhteellisen ajoissa, joten pelimiehet ehtivät ottaa nokoset ennen peliä sekä hätäisimmät ehtivät kauppaan asti. Sitten olikin jo vuorossa moottorimarssi Putaan liikuntahallille, jossa meitä odotti valmiina kotijoukkue ToPV:n tarjoamat eväät. Kiitos kotijoukkueelle, kivennäisvedet sekä banaanit tekivät kauppansa.

Itse peli oli alkuun pientä hakemista, kunnes viidennellä minuutilla Pyry Korhonen luki vastustajan harhasyötön ja siirsi pelivälineen Lege Rautiaiselle, joka tälläsi pallon voimalla oikeaan yläkulmaan vasemmalla jalalla. Heti kaksi minuuttia tästä Guri Qerimi toi pallon ylöspäin loistavasti riistonsa jälkeen ja syötti Antti Korhoselle. Antti malttoi siirtää pallon vielä veljelleen Pyrylle, joka laukoi pelivälineen varmasti sijoituksella maaliin. Tauolle siirryttiinkin lupaavassa 0-2 johdossa ja koko joukkue oli esiintynyt erinomaisesti.

Toinen erä alkoi ja jo kahden minuutin jälkeen kotijoukkue oli kaventanut pelin 1-2 tilanteeseen. Kaveri malttoi maalin edessä viimeistellä varmasti pallon verkkoon. Joukkueestamme parhaana palkittu maalivahti Nevzat Mustafa oli voimaton tämän maalin edessä. 15 minuutin kohdalla kaveri alkoi pyörittää 5vs4 ylivoimaa melko tehottomasti ja lopussa Guri Qerimi tuli väkisin ohi kahdesta kaverista ja siirsi pallon Leo Rautiaiselle, joka tälläsi illan toisen täysosumansa.

Koko joukkue esiintyi tänään hyvällä tasolla, joten tästä on hyvä jatkaa matkaa Raaheen kohti toista voittoa. Ilmoitamme huomenna, onko huomisesta ottelusta saatavilla minkäänlaista live-seurantaa.

AS Moon – EBK/FS huomenna kello 15 Raahen liikuntahallilla.